Prestige X-Helen dressursal

I denne dressursalen kommer du svært tett på hesten, uten å forstyrre hestens bevegelser. Salen er utviklet av den svært meriterte dressurrytteren Helen Langehanenberg, som blant annet har vunnet verdenscupfinalen og tatt lag-sølv i OL.

Denne salen er spekket med teknologi som kommer både hesten og rytteren til gode. Setet har Prestige sitt unike X-system der feltene ved rytterens setebein er skåret ut og erstattet med støtdempende membran. Det gir rytteren et mykere sete og tettere kontakt med hesten.

Panelene er lave og brede, og har et lag elastisk honeycomb mellom hesten og ulla. Salen har en smal twist for rytteren, samtidig som den er åpen for hesten. Salen har også en bred kanal.

De innovative knestøttene er formet for å følge hestens anatomi og bevegelsene til skulderbladet, slik at man forbedrer balansen med hestens naturlige form samtidig som man respekterer musklenes funksjon. De anatomiske panelene sørger for maksimal bevegelsesfrihet for trapeziumsmusklene.
Dette er en sal med smalt og dypt sete, og har knestøtter hvor man har lagt vekt på balansen mellom struktur og mykhet for komfort og funksjonalitet.

Man kan få denne salen i to ulike design, Fancy og Pure. Fancy har flere pyntedetaljer blant annet på baksvisselen, mens Pure har et mer nøytralt uttrykk. Prisen for Fancy og Pure er den samme. Bildene viser Fancy.

X-Helen kommer også i modellen FS, der en utskjæring i bakkant av setet gir rytteren litt bedre plass.

Lær: Kalveskinn eller lux-lær (pristillegg på 1100 kr)

Farger: Sort eller mørkebrun

Sete: 16, 17, 18

Bomvidde: 29-37

Kappe: Mono eller dobbel

Kappebredde: Standard, +2

Kappelengde: XS til XXL (M er standard)

Paneler: X-Tech ull

Vekt: 5,7 kg med monoflap, 6,5 kg med dobbel kappe

Prestiges saler har justerbar bom, det vil si at bomvidden kan endres flere størrelser både frem og tilbake hos salmaker. Det er også mulig å justere ullstoppen.

Det er livstidsgaranti på bommen (gjelder ikke ved fall), og 2 år på øvrige deler på salen.

Fra 44900,-
Beskrivelse

Dersom du bestiller salen her i nettbutikken må du skrive i kommentarfeltet hvilken farge, størrelse og kappe du ønsker utfra valgene over.

Er du usikker på hva du skal velge, eller ønsker mer informasjon om salen kan du gjerne ta kontakt med oss på sal@skoies.no.

Skoies har også et tilbud om saltilpassing, der vi reiser ut til sentrale deler i Sør-Norge for å hjelpe deg med å finne riktig sal eller tilpasse den du har. Du kan lese mer om dette på våre salsider.

I tillegg har vi et eget salverksted, slik at vi kan hjelpe deg med eventuelle bomendringer eller justering av stoppen på salen.

Leveringstid: Vi prøver å ha de mest solgt størrelsene og fargene av denne salen på lager, om ikke er leveringstiden 2-10 uker.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr05681664
MerkePrestige
Front varenummer17191141702-EQL
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omPrestige X-Helen dressursal
Vurdering