Kingsland

< Se de ulike kolleksjonene i menyen til venstre. 

Vi er Kingsland

Hestesport. Et ord som refererer til utøvelsen av horsemanship samt ulike grener innenfor denne sporten. Likevel, ordet inneholder mye mer enn bare forholdet mellom rytter og hest. Fra lenge før soloppgang til lenge etter solnedgang er hester, ryttere, hestepassere og trenere bare noen av de mange som er lidenskapelig opptatt av denne krevende livsstilen. Uten den individuelle motivasjonen og den sterke lagånden, som er drivkraften i denne bransjen, ville den aldri ha oppnådd den store suksessen den har i dag. Inspirert av disse innholdsrike dagene, streber Kingsland etter å utvikle og tilpasse sin kolleksjon til denne unike livsstilen.

Kingsland er et norsk merke som, siden starten i 1999, har vokst til å bli en av verdens største produsenter av både klær til ryttere og hesteutstyr. Kingsland er berømt for sin subtile blanding av klassisk mote for ryttere og moderne design.

Hos Kingsland lever vi ut tradisjonene som finnes i rideverdenen. Denne unike livsstilen, omgitt av våre elskede hester, er så fengslende at det uten tvil blir en viktig del av hvem vi er. Vi har alltid dette i baktankene når vi sesong etter sesong ærer den klassiske rytterstilen med materialer av høy kvalitet og eksklusivt design for alle hesteelskere og deres praktfulle hester.

Lin E. Kingsrød, grunnlegger og produktsjef, savnet noe nytt og bedre da hun var konkurranserytter.  – Til og med ridebuksene manglet noe, sier hun. Derfor designet hun sin egen linje og etablerte et lager hjemme hos seg selv. Designet var tradisjonelt, men kvaliteten og passformen var en hestesko foran konkurrentene. Et av de aller første produktene hennes var en sporty allværsjakke, som hun ga navnet Kingsland Bomber Jacket. Selv om produktet har gjennomgått noen mindre forbedringer i løpet av årene, finnes det fremdeles i vår Classic Collection.

Med hovedkontor i Sarpsborg (Norge), lager i Ikast (Danmark) og kontorer i Wellington (Florida, USA), Onsala (Sverige) og Hangshou (Kina), så vel som agenter og grossister over hele verden, har Kingsland blitt et kjent, internasjonalt firma innenfor hestesportmote

 

Produkt 1-24 av 166

Siden
per side
Angi stigende retning
 1. Du sparer
  33%
  Kingsland Classic Polo Pique Skjorte Unisex - Navy Ny
 2. Du sparer
  22%
  Kingsland KLrachel Ladies Training Shirt - Flere Farger Ny
 3. Du sparer
  18%
  Kingsland KLraelynn Ladies Bonded Fleece Jakke - Flere Farger Ny
 4. Du sparer
  20%
  Kingsland KLKornelia W F-TEC4-Full Grip Ridebukse - Grey Pinstripe Ny
 5. Du sparer
  20%
  Kingsland KLroselyn Langermet Stevneskjorte Dame - Hvit Ny
 6. Du sparer
  50%
  Kingsland KLryden Strikket Pannebånd - Unisex Ny
 7. Du sparer
  50%
  Kingsland KLramsey Strikket Lue - Unisex - Flere Farger Ny
 8. Du sparer
  25%
  Kingsland KLstormi Bag Ny-25.04%
  Kingsland KLstormi Bag
  449,- 359,- Før 599,-
 9. Du sparer
  50%
  Kingsland KLSally Hjelm Bag Ny-50.1%
  Kingsland KLSally Hjelm Bag
  249,- 199,- Før 499,-
 10. Du sparer
  25%
  Kingsland Klstelle Ridestøvel Bag - Brown Black Coff Ny-25.04%
 11. Du sparer
  17%
  Kingsland KLsiriol Foret Ride kåpe for Dame - Flere Farger Ny
 12. Du sparer
  23%
  Kingsland Klsana Genser - Flere Farger Ny
  Kingsland Klsana Genser - Flere Farger
  Fra 999,- 799,- Før 1299,-

Produkt 1-24 av 166

Siden
per side
Angi stigende retning