Prestige X-D2 dressursal

Prestige X-D2 Zero - en revolusjonerende idè !

Denne salen er utviklet spesielt med hensyn til å løse problemet mange dressurryttere opplever: At salen blir liggende mot skulderbladet og hemmer hestens skulderfrihet.

D2 har en unik utforming av både bom og paneler, som fjerner trykket fra skuldrene av hesten. Panelsystemet har en utskjæring der skulderbladet og trapezmusklen ligger.

Salen holdes på plass med et spesielt gjordsystem, som ikke fikserer bomjernet bak skulderbladet. Den fremste gjordstroppen er elastisk, mens den bakerste bestemmer balansen på salen. D2 har en bred kanal for å gi hesten maksimal bevegelsesfrihet i ryggraden. På grunn av sin unike oppbygging og spesielle bom har salen likevel en smal twist for rytteren. Det brede panelsystemet gir en svært god vektfordeling.

D2 har også X-paneler, som er en ny måte å bygge panelene på. Nederst mot hesten er der lagt inn et lag med honeycombfoam, som gir en mykere overflate mot hesten. Over dette laget ligger den tradisjonelle syntetulla fra Prestige, som består av Dragonfibre. Dette gir formstabile paneler, som kan endres hos salmaker. Det er også mulig å bestille salen med ekstra høye eller lave paneler om det skulle være nødvendig.

Under rytterens oversjenkel er en del av underkappen erstattet med termosensitivt gummi for å gi en enda tettere kontakt til hesten for rytteren. Den smale twisten og den tette tilpassing for oversjenklen gir rytteren en fantastisk tett kontakt til hesten og særdeles balansert sits. Sjenklen faller naturligt i korrekt posisjon.

D2 har en litt mer fremskåren kappe og støtte for å gi plass til en moderne dressursits. Salen har et superdypt og utrolig mykt sete. Den bakerste delen av setet er gjort breddere enn i D1-modellen for å gi rytteren mer støtte.

X-systemet består av huller i bommen med termosensitivt gummi der rytterens setebein møter salen. Dette gir rytteren en helt utrolig myk følelse og følelse av å komme tettere på hesten. X-systemet i D2 er større enn i D1, det vil si at setet føles enda mer fleksibelt og mykt.

Salen gir hesten en hel unik rygg- og skulderfrihet, og passer spesielt bra for hester med store skuldre, kort salleie og bred ryggrad.

D2 leveres med trapeziumspad, som alltid skal brukes sammen med denne salen.

Lær: Kalveskinn eller lux-lær (pristillegg på 1100 kr)

Farger: Sort eller mørkebrun

Sete: 16, 17, 18

Bomvidde: S (opp til 32), M (33-34), L (fra 35)

Kappe: Mono eller dobbel

Kappebredde: -2, standard, +2

Kappelengde: XS til XXL (M er standard)

Paneler: X-Tech ull

Vekt: 6,8 kg med monoflap, 6,9 kg med dobbel kappe

Prestiges saler har justerbar bom, det vil si at bomvidden kan endres flere størrelser både frem og tilbake hos salmaker. Det er også mulig å justere ullstoppen.

Det er livstidsgaranti på bommen (gjelder ikke ved fall), og 2 år på øvrige deler på salen.

Fra 53900,-
Beskrivelse

Dersom du bestiller salen her i nettbutikken må du skrive i kommentarfeltet hvilken farge, størrelse og kappe du ønsker utfra valgene over.

Er du usikker på hva du skal velge, eller ønsker mer informasjon om salen kan du gjerne ta kontakt med oss på sal@skoies.no.

Skoies har også et tilbud om saltilpassing, der vi reiser ut til sentrale deler i Sør-Norge for å hjelpe deg med å finne riktig sal eller tilpasse den du har. Du kan lese mer om dette på våre salsider.

I tillegg har vi et eget salverksted, slik at vi kan hjelpe deg med eventuelle bomendringer eller justering av stoppen på salen.

Leveringstid: Vi prøver å ha de mest solgt størrelsene og fargene av denne salen på lager, om ikke er leveringstiden 2-10 uker.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr05672505
MerkePrestige
Front varenummer17191731702-EQL
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omPrestige X-D2 dressursal
Vurdering