Prestige GP2 Allround Sal

Prestige GP2

OBS: Skriv i kommentarfeltet hvordan du ønsker salen, med alle punkter:

Farge

Lærtype:
Kalveskinn
Lux Lær +3000 

Bomvidde:
32 medium/smal
33 medium
34 medium/wide
35 wide
36 x-wide
37 xx-wide

Kappestørrelse:
S
S+2
M
M+2
L
L+2

XL

XL+2

XXL

XXL+2

Meget behagelig allroundsal. Den perfekte sal for korte turer, eller i hallen. Setet tillater rytteren å bli i rett posisjon både under bakkearbeid og over små hinder, bare ved å korte stigbøylenes lengde. Frontklossene er anatomisk formet, spkalte banan-formede blokker. Panelene er ikke lenger integrert i underflappen, men fri, slik at salen lettere tilpasser seg ulike hesters fasong.
Ullstoppet med fine designdetaljer.

Sete og kneputer i kalveskinn. 

Halvdypt sete

Dette er ikke lagervare i alle størrelser. Leveringstid på 2-10 uker kan forekomme.

Fra 28599,-
Beskrivelse

Pleie:

Alle saler bør pusses før bruk. Salen har et voks lag når den sendes fra fabrikken for å holde seg best mulig når den henger i butikken. Salen bør derfor renses med salsåpe og settes inn med en god lærbalsam før bruk.
Saler skal pusses regelmessig.
Når salen ikke er i bruk bør den henge på en salhenger med saltrekk på. Bruk gjerne stigbøyleposer for å skåne kappene fra skitt. Gjorden bør aldri legges over salens sete.
Om rytteren stiger opp fra bakken vil salen trekkes skeiv over tid. Dette er ikke reklamasjonsgrunn. Der bør alltid benyttes oppstigningskrakk både av hensyn til salen og hesten.
Alle saler bør ha sjekk av salmaker 1-2 ganger i året. Hester endrer fasong og saler setter seg etter hesten. Ofte er det bare små justeringer, som er nødvendig. Dette er å betegne som vanlig service/vedlikehold av salen.

Måleguide:

Kjøpsbetingelser:

Prestige hjemmeside:

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr03788052
MerkePrestige
Front varenummer1719961632-EQL
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omPrestige GP2 Allround Sal
Vurdering