Eques Black

Eques Black er utviklet av Nils Christian Larsen. Den har ergosnomiske knestøtter og et dypt sete med god støtte bak. Kombinasjonen av knestøtter og dypt sete gir rytteren en mer korrekt og balansert sits. Det myke kalveskinnet gir rytteren et godt grep.

I denne salen kommer man tett på hesten, noe som gjør det lettere for rytteren å påvirke den med hjelperne sine. Bommen er fleksibel, og panelene har Eques velkjent tre-lags latex som former seg etter hesten og nullstiller seg etterpå. Latexen er av høy kvalitet, og blir ikke hard over tid.

Black er designet for å gi hesten god skulderfrihet, og den har en bred kanal for å gi hestens ryggrad god plass.


Lær: Kalveskinn

Sete: 16", 16,5", 17", 17,5", 18"

Bom: A-jern, utskiftbart

Paneler: Latex eller ull

 

Dette sier Nils Christian Larsen:

"Etter å ha konkurrert på høyeste nivå på ovalbanen i mange år, har jeg nå delt mine tanker om kvalitetsutstyr med Eques. Det har resultert i Black-salen, og min egen Black-kolleksjon med hodelag, klær og tilbehør.

Alle detaljer er nøye planlagt for å være sikker på at Black tilbyr kun det aller beste for hest og rytter. Hovedmålet mitt er komfort for hesten, men vi har ikke gått på kompromiss med utseende av den grunn. I tillegg til å gi kolleksjonen min personlige stil, har jeg også utviklet min egen serie med luksus lærpleieprodukter som fukter og tar vare på dine Black-produkter.

Go Black - handle with care."

Art. nr
03766801
Fra 32900,- 26320,-
Beskrivelse

Dersom du bestiller salen her i nettbutikken må du skrive i kommentarfeltet hvilken type panel du ønsker og størrelse på bomjern

Er du usikker på hva du skal velge, eller ønsker mer informasjon om salen kan du gjerne ta kontakt med oss på sal@skoies.no.

Skoies har også et tilbud om saltilpassing, der vi reiser ut til sentrale deler i Sør-Norge for å hjelpe deg med å finne riktig sal eller tilpasse den du har. Du kan lese mer om dette på våre salsider.

I tillegg har vi et eget salverksted, slik at vi kan hjelpe deg med eventuelle bomendringer eller justering av stoppen på salen.

Leveringstid: Vi prøver å ha de mest solgte størrelsene av denne salen på lager, om ikke er leveringstiden 2-10 uker.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr03766801
MerkeEques
Front varenummerES-0011
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omEques Black
Vurdering