Vimital Joint

Trikem Vimital Joint

Vimital Joint Rebuild er et nøye sammensatt kvalitetstilskudd med de viktige byggestene for rehabilitering av støle ledd. Har vist gode resultater med bedre bevegelse hos hester med slitasje.

559,-
Beskrivelse

Glucosamin – medvirker til gjenoppbygging av leddbrusk og er velkjent for sin positive effekt på hester med slitasje i leddene. Glucosaming tas lett opp i mage og tarmkanalen da den foreligger som glucosaminsulfat. Sulfatet tilfører svovel som også er nødvendig for gjenoppbygging av leddbrusken.

Chondroitinsulfat – forsterker glukosaminets virkning og hjelper til å forhindre nedbryting av leddbrusken ved skade eller økt belastning.

MSM – medvirker ved cellebygging i hele kroppen, gjennom å forbedre cellenes mulighet til å utveksle næring, syre og avfallsprodukter med blodet.

Anbefales til yngre hester etter hadere trenings og konkurranseperioder samt til eldre hester med begynnende stølhet i leddene pga at de produserer mindre av kroppens egne stoffer.
VIMITAL Joint Rebuild gis normalt som et ekstra tilskudd under en ”behandlingsperiode” på 2-4 uker, avhengig av hestens alder og status.

Vi anbefaler at man samtidig begynner med daglig tilskudd av VIMITAL Hyaluron 100. Når Joint Rebuild er tomt (etter 14 eller 28 dager) fortsetter man kun med Hyaluron for å forebygge og gi leddvesken den beste muligheten til å smøre leddene og minske slitasjen.

Om den aldrende hesten viser tegn til økende stølhet etter avsluttet kur, kan Joint Rebuild gis opprettholdende med 1/3 dose. Vedvarende halthet skal alltid undersøkes av veterinær!

Husk på at den beste beskyttelsen for leddene er veltrente og smidige muskler! Kontroller MSM tilgangen i forrasjonen. Les mer under VIMITAL MSM.

Dosering

60 ml/dag till stor häst (550 kg) i foder fördelat på minst 2 givor.
Räcker till en rehabiliteringsperiod i 14 dagar per förpackning.

Övriga i proportion till kroppsvikt eller enligt veterinärs föreskrift.

 

Mengde: 700gram

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr047777760100
MerkeTrikem
Front varenummer1773070
StørrelseS/M
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omVimital Joint
Vurdering