Rambo Optimo Plus bundle

Fra kr6299,-
Only %1 left
Art. nr
99990073
Solid dekken designet for kraftige hester, kommer med liner på 200 gram og hals. Ytterdekkenet er 0 gram.

Rambo Optimo Bundle med avtagbar 200g liner, har en lang splitt som lar dekkenet svinge opp og ned ved skulderkilen, og fra venstre til høyre. Den lar hesten nyte full bevegelsesfrihet og forhindrer ubehagelig gnag.

Laget av slitesterk 1000D ballistisk nylon med et vanntett og pustende ytre som sikrer at hesten din forblir tørr og komfortabel i alle værforhold. For ekstra allsidighet og beskyttelse kommer den med et avtakbar hals.

Dekkenet har tre kryssgjorder, som gir en sikker passform. De har Rambo Safety Surcingles som tåler 100 kg trykk, og plastklipsen vil knekke i nødstilfelle. Dette gir ekstra beskyttelse for hesten din. Erstatningsplastløkker er tilgjengelige for kjøp separat i tilfelle du skulle trenge dem.

Med sin justerbare frontlukking, reflekterende striper og haleklaff, gir dette dekkenet en tilpasset passform og forbedret synlighet under dårlige lysforhold. Halesnoren er plastdekket, noe som gjør rengjøring og vedlikehold til en lek.

*Siden Rambo® Optimo er laget for kraftige hester, anbefaler vi å gå ned i størrelse.
Mer informasjon
Art. nr99990073
MerkeHorseware Ireland
 • box
  2500,- igjen før
  gratis frakt
 • box
  Rask og rimeleg
  frakt
 • box
  30 dager
  returrett
Hva er dette? Sjekk "Husk meg" for å få tilgang til handlekurven din på denne datamaskinen selv om du ikke er logget på.