Ny

Farrier's Formula Påfyll - Hovtilskudd

Farrier's Formula Påfyll - Hovtilskudd

Det ultimate fôrtilskudd for høver.

Farrier's Formula er et tilskudd til hest hvor det er problemer med høvene eller hvor det er ekstra viktig å vedlikeholde.
 
Det er pelletert og kan gis sammen med den vanlige maten eller alene. Tilskuddet gir næringsstoffer slik som fosfolipider, omega fettsyrer, vitaminer, mineraler og viktige aminosyrer "protein byggeklosser" for sunne høver og pels. I Farrier's Formula Double Consentrate/Strength dobbelt opp av de tidligere nevnte næringsstoffene enn i den vanlige Farrier's Formula.
 
Laget på over 30 års forskning, kliniske tester og fysiske tester for å vurdere effekten av Farrier's Formula.
 
Det er viktig å ikke bruke noen andre typer vitaminer eller tilskudd som inneholder noe av de samme ingrediensene som Farrier's Formula, da dette ødelegger formelen.
 
Dette er helt klart det beste fôrtilskuddet man kan gi om man har problemer med høvene. Kommer i forpakning på 5 kg.
Art. nr
038898100100
1299,- 1039,-
Beskrivelse
Problemer Farrier's Formula kan hjelpe
Svak hovstruktur fører til hovveggproblemer som sprekker, flakete hovvegger og hovveggsseperasjon. Disse hovveggsproblemene blir ofte det perfekte stedet for mikrobakterielle infeksjoner assosiert med white line desease og smuldrende høver. Andre assosiasjoner er hester med tynne såler som lett blir halte av å tråkke på steiner (eller lignende) og hester som har vært forfagne eller hvor lamellene mellom hovbenet og hovveggen er ødelagt.
 
Løsningen
Farrier's Formula tilbyr næringsstoffene som en hest trenger for å bygge sterkere bindevev til hovkapselen i den riktige formelen. Det gjør hoven sterkere, og får i tillegg hovveggen, sålen, strålen og helen til å vokse fortere. Farrier's Formula tilbyr riktig næring for å "gro ut" sprekker, styrke og fortykke hovveggen og sålen, redusere sansynligheten for bakterielle infekjsoner og "blåmerker", og hjelpe i helbredelsen av forfangenhet. Farrier's Formula gjør også pelsen mer glossy og dypere farget, og styrke bindevevet for ligamenter og ledd.
 
  • Dobbelt så mange doser i forhold til den originale Farrier's Formula
  • 60 dagers forsyning for en hest på 450 kg om man skal gi dosering til en hest som trenger hjelp, eller 120 dagers forsyning for en hest som kun skal vedlikeholde.
  • Mer økonomisk i forhold til Farrier's Formula original

Farrier's Formula er dopingfritt og kan brukes til konkurransehester (FEI-regler).

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr038898100100
MerkeFarrier´s Formula
Front varenummer220366
StørrelseOS
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omFarrier's Formula Påfyll - Hovtilskudd
Vurdering
Andre så også på