Team Skoies

Vi har gleden av å presentere alle våre flotte sponsorryttere/kusker & ambassadører.

Ved hjelp av disse er vi representative for hele vårt varespekter og ikke minst representanter for hele hestesporten.
Deres kunnskap og erfaringer er med på å skape samt finne de beste og mest riktig produkter for våre kunder. 

Cecilie Schilbred
Dressur


Om meg:

Mitt navn er Cecilie Schilbred. Kommer opprinnelig fra Bergen, men bodd på Nordmøre siste 23 årene. Jeg er aktiv dressur rytter

og jobber fulltid som trener. Er utdannet trener II (med fordypning i sprang..) og har jobbet fulltid som trener i mange år.  De siste siste årene har jeg basert undervisningen min online  på hverdager og ca 2 helger i måneden reiser jeg ut og holder kurs.

 Høsten 2021 tok jeg et stort steg ut av egen komfortsone og reiste til Danmark sammen med to av mine hester for å utvikle meg som rytter. Siden da har jeg bodd periodevis i Danmark mens mann og barn har holdt hjulene i gang hjemme på gården vår Mittun. Jeg føler meg utrolig heldig og privilegert som har fått denne muligheten og håper jeg kan inspirere og motivere andre voksne til å følge drømmene sine❤️

Cecilie_1
Cecilie_3
Cecilie_7
Cecilie_5
Cecilie_6_1

Sebastian Oddsen 

 Sprang


Om meg:

Jeg er 15 år gammel og ble født i Scotland hvor jeg bodde frem til jeg var 4 år. Vi har alltid hatt hester så jeg har alltid vært med mamma og pappa, tante eller Oda i stallen. Min første ponni het Steps Pride og henne overtok jeg etter Oda og det var på henne jeg lærte å ri på ordentlig. Jeg fikk med meg fire gutter fra håndballen så hadde vi et eget gutteparti hver fredag på rideskolen. Gymkhana var lenge favoritten før jeg fikk smaken på sprang. Vi hadde det kjempekjekt og gav nok også ridelæreren vår noen grå hår:-) Vi guttene koste oss sammen på håndball, fotball og på ridning. Vi spiller enda håndball sammen, men kun jeg har fortsatt å ri. Kompisene mine er med i stallen og hjelper til men de rir ikke selv lenger.

Når jeg var 13 år gammel så red jeg Kat 2 ponnien Nygaards Fabelagtig som også hadde vært Oda sin ponni. Fabel ble plutselig ble halt og da hadde jeg ingen ponni å ri på. Heldigvis ringte Therese Søhol Henriksen mamma og sa hun hadde en kjekk Children hest til meg og det ble starten på eventyret med Stefan og det å ri stor hest. Feloetsghe vd Rhamdiahoeve eller Stefan som vi kaller han er skikkelig kul og har masse personlighet. Jeg hadde aldri møtt Stefan så jeg var veldig spent når han kom, men han var kul og har vært min makker siden. Jeg hadde kun hatt Stefan i noen uker når vi kvalifiserte oss til NM for Children hvor vi fikk en 4. plass. Deretter har vi ridd to NM til sammen hvor vi har fått en sølv medalje innendørs NM og en sølv medalje utendørs NM. Vi har også vunnet en 130 CSI* i Herning sammen som var kult! Det har også blitt flere internasjonale plasseringer sammen. Jeg har vært på satsningsgruppen for Children ryttere i 2020 og 2021.

Nå er jeg første års junior rytter og vi debuterte i 140 i Azelhof i Belgia denne påsken og fikk en fin 10. plass.

 Meritter:

Sølv medalje i innendørs NM Children 2020

Sølv medalje i utendørs NM Children 2021

Seier i CSI* 130 Herning

4 plass i CSIJ 130 i Sentower Park 2022

6 plass i CSIJ 130 Azelhof 2022

10 plass i CSIJ 140 Azelhof 2022


sebastian-3_kopi_1
sebastian-4_kopi
sebastian-1
sebastian-2_kopi

Oda T. Oddsen
Sprang

Instagram: @oda.t.oddsen

Motto: If it is important enough you will find a way, if not you will find an excuse. 

Om meg:

Jeg er 16 år gammel og kommer fra Sandnes. Jeg har vært bitt av hestebasillen så lenge jeg kan huske og var med mamma og tante i stallen før jeg hadde lært å gå. Mine første ridetimer tok jeg når jeg bodde i Scotland hvor jeg ble født og her bodde jeg frem til jeg var 6 år gammel. Høydepunktene mine så langt tilbake jeg kan huske har alltid vært hest og vi måtte alltid innom Skoies når jeg var på hytta til mormor og morfar på sørlandet. Jeg går nå andre året på Wang Topp Idrett i Stavanger og bruker all fritiden min i stallen på Sandnes og Jæren Rideklubb hvor jeg trener og har 3 hester: Lucinde, Via Vd Karmenhoek Z og Good Looking.

Jeg har vært på Landslaget for ponni de siste tre årene og det desiderte høydepunktet var sesongen 2021, hvor jeg og ponnien min Javas Alun fikk en individuell sølvmedalje i Nordisk mesterskap i Finland og gull medalje med lag samt en historisk bronsemedalje med laget i EM i Polen. Ponni tiden min startet med kategori 2 ponnien Nygaards Fabelagtig som jeg har en Nordisk sølvmedalje for lag i 2019 sammen med, en Gull medalje i NM individuelt og Gull medalje i NM lag for ponni som ble avholdt i Drammen. Sesongen 2020 ble det kun nasjonale stevner pga covid men jeg fikk en gull medalje i NM lag sammen med ponnien Salsa dette året og vant Mariero Cup finalen med Javas Alun som gikk av stabelen i Arendal. I år er jeg første års junior rytter som jeg gleder meg veldig til. Sesongen startet på Lands stevne på Indre Haugaland hvor Emil som vi kaller Via vd Karmenhoek z og jeg vant 1.35 klassen. Jeg liker god å hjelpe de yngre ponnirytterne i klubben så på stevner er jeg ofte å finne på oppvarmingen med de minste ponnirytterne i klubben vår:-)

Eventyret mitt startet med en 5 års plan fra Kenneth Sande når jeg var 12 år som har har resultert i hele 7 mesterskaps medaljer og 3 år på landslaget for ponni

Meritter:

1 Bronse medalje i EM 2021 lag

1 Gull medalje i Nordisk Mesterskap 2021 lag

1 Sølv medalje Nordisk mesterskap 2021 Individuelt

1 Sølv medalje Nordisk Mesterskap 2019 lag

3 Gull medaljer i NM i 2018 individuell, 2019 lag og 2020 lag

+ Seier i Mariero Pony Throphy 2020 og flere internasjonale plasseringer.

Mål for 2022 er deltagelse i Nordisk mesterskap for junior og i 2023 Nordisk og EM

IMG_1355
IMG_1353
IMG_1360

Kristoffer Nyquist
Dressur
Instagram: @kndressage

Om meg:

Kristoffer Nyquist. Utdannet Trener II og Dressurdommer II.

Underviser i dressur og bakkearbeid, og tar imot hester inn- og tilridning.

Representerer Bærum rideklubb.

 

Mål for 2022:

Bruke masse tid på å bygge styrke og smidighet slik at øvelsene, spesielt på bortebane, blir lettere.

I 2022 skal vi fokusere på å konkurrere på Intermediare-nivå, og håper deltakelse i Lag-NM.

Jeg har også flere spennende elever som jeg gleder meg til å følge igjennom den kommende sesongen.

Bildet er tatt av Helene G. Aamdal, @hgaaphotography

IMG_3322

Gina Wiig
Dressur

Insta: @gina.bm.wiig

Om meg:

Jeg heter Gina Wiig, er 32 år og rir dressur. Står på Borge Ridesenter i Fredrikstad.

For øyeblikket har jeg to hester, Shadow på 10 år som går Grand Prix og Too hot to handle (Toto) på 3 som snart skal ris inn☺️

Jeg rir alt fra unghest og opp til Grand Prix. Har vunnet flere championat for unghest, både 4års, 5års og 7års og har flere seire og plasseringer t.o.m Grand Prix.

Jeg har jobbet i både inn og utland hos flere profilerte ryttere og har trener 1 gjennom nryf.

Målet for sesongen er å etablere seg på Grand Prix nivå med Shadow og starte noen internasjonale stevner på dette nivået.

Jeg er veldig glad og takknemlig for at Skoies ønsker å fortsette samarbeidet med meg som ambassadør. Det er ingen andre hestebutikker i Norge som har så stort utvalg og samtidig er helt rå på kundeservice!

Takk for at jeg får være ambassadør i 2023 også! 

image003
image004

Nelly Hjorteland
Sprang, dressur og islandshest
Instagram: @nelly_hjorteland

Om meg:

Er ei jente på 13 år som kommer fra Mandal. Stallen som meg og familien min driver heter Stall Valand. Her er jeg født og oppvokst med hest. Jeg har konkurrert innen islandshest og sprang siden jeg var 5 år. Jeg har hatt Shetlandsponni, islandshester og to kat.3 welsh- ponnier, og nå har jeg ei irsk sportsponni hoppe kat.1 som jeg konkurrerer aktivt med i sprang.

Jeg er opptatt av harmonisk ridning og samspill mellom hest og rytter. Jeg vil at hestene jeg rir skal være rolige, smidige og løsgjordte, samtidig være tillitsfulle og villige.

Målet mitt er å bli en enda bedre og fokusert rytter, og jeg vil satse mot større stevner og høyere hinder.

Skoies er alltid mitt første valg når jeg trenger noe til meg selv eller hestene mine. Det er alltid et høydepunkt å innom butikken deres på Tredal.

Nelly_skoies_2
Nelly_skoies_3

Liselotte Lefdal 
Sprang
Mitt motto: "Work hard, belive in what you do, and never, ever give up!"
Instagram: @liselottelefdal94

Om meg:
Mitt navn er Liselotte Lefdal jeg kommer fra Tønsberg og er oppvokst på en stor hestegård. Nå er jeg flyttet til Moss, nærmere bestemt Noreødegården Ryttersportsenter hvor jeg drifter en del av senteret. Hest er min store passion i livet, jeg ønsker å kunne bidra til at hest og ridning skal være for alle!

Selv har jeg konkurrert aktivt så lenge jeg kan huske. Jeg startet rytterkarrieren med shettisgalopp og ponnien Pepsi Twist. Deretter har jeg hatt mange ponnier og hester. Ponni karrieren ble brått over da Pappa (Anders Lefdal) skadet seg og ikke kunne ri hestene sine på ett stevne. Dermed måtte jeg ut i ilden 13 år gammel på pappas hester. Etter et par stevner resulterte det i plass på satsningsgruppen for junior ryttere og pappa fikk ikke tilbake hestene sine.

Etter endt videregående skole gikk veien videre til Tyskland og stall Paul Schockemohle hvor jeg jobbet i 2 år. Der lærte jeg mye om hvordan man utdanner unghester, så når jeg kom tilbake til Norge var dette veien å gå videre.
Nå har jeg 5 hester på stallen som jeg trener og konkurrerer aktivt med. Alle ble kjøpt inn som 4 åringer, så nå har jeg en hoppe på 5 år PARTY TIME, en hoppe på 6 år OASE, 2 vallaker på 7 år MADIBA og CARTER samt en hoppe på 8 år COOLROCK CANKAN.  Når man rir og utdanner unghester så er det alltid spennende å se hvordan de utvikler seg. Stevnesesongen 2020 vil vise om de er klare for større oppgaver enn i fjor. Jeg gleder meg stort til årets stevner.

Meritter:

-2 hester til start i U-VM 2018 plassert i B-finale.

-deltagelse under Falsterbo Horse Show med gode runder 2018 og 2019.

-klassevinner YH Drammen Spring tour 2018

-nr 2 HM unghest 4 års 2018

-deltagelse U-VM 5 års klasser 2019

-Vinner 5 års HM 2019

-Vinner av 2 YH klasser under Drammen Springtour2019. Beste 5 års hest i 5/6 klasser.  Nr 2 i YH finaledag.

Mål for 2020:

Generelt:

-bidra til at rekrutteringen til heste Norge øker.

-skape et godt og trygt miljø for mine elever

-bygge opp et godt læringsmiljø for både hester og ryttere på Noreødegården

For meg:

-deltagelse med gode resultater på større stevner.

-stabilisere Madiba og Carter i 135 cm og 140 cm klasser.

-Med Oase ønsker jeg å følge 6 års klassene med gode prestasjoner

-Party Time utvikle til en sterkere hest som vil vise seg på sikt.

Liselotte
liselotte_ny

Karianne Christoffersen 
Sprang
Instagram: @kariannechristoffersen
Mitt motto: "Alt er mulig"

Om meg:
34 år, sprangrytter, tobarnsmor, utdannet eiendomsmegler men sluttet med dette da jeg fikk mitt første barn. Drevet med hest i 25 år og jobber nå fulltid med dette.
Jeg jobber med flere sider innenfor hestesporten. Alt fra avvel med egen hingst, undervisning, utdanning av hester og konkurranseridning. I tillegg hjelper jeg kunder med å finne drømmehesten.
Det er min jobb som rytter å se det unike i hver hest og tilpasse meg dem slik at vi sammen kan få frem det beste i hver og en av dem.
Tre ord som beskriver meg som rytter: Tålmodig, følsom, tydelig
Jeg er evig takknemlig for muligheten til å kunne omringes disse nydelige skapningene hver dag.
Jeg er eier og drifter av Sky Horses.
Mål for 2022:
Sport: Ri gode og feilfrie runder på 145/150. Hevde meg i de aldersbestemte klassene med unghestene.
Ridning: sitte stille. Balansere overkroppen
0839682C-041F-4673-8322-7DCA165AF116
9942F38D-AE36-45C3-930C-41C77C0B7053
96822E32-B85B-43EB-B6F5-CBB251519FFB
C690399D-6F70-4797-B653-01E119F303BB

Ellen Birgitte Farbrot
Dressur
Instagram: @ebfarbrot

Om meg:
35 år, kommer fra Oslo men er bosatt i Aarhus i Danmark.  Kommer fra en veldig hesteinterresert familie og har ridd hele livet. Begynte med sprang og feltritt, men satset mere på dressuren fra 16 års alderen. Har jobbet i sprangstall for Nina Braaten, Esben Johannessen og Tony Andrè Hansen. Er utdannet på BI og har jobbet som konsulet i KLP-Forsikring før ferden i 2010 gikk til Danmark. Jobbet først ett år hos Per Skærbæk på Mors før turen gikk videre til Stutteri Følle Strandgaard ved Aarhus. Jobber som daglig leder/berider ved stutteriet som huser 55 hester og ponnier. Er også ansvalig trener for NRYF rekruteringssamlinger i dristriktene i Norge.
Startet sin første konkurranse som 8 åring og deltok i NM dressur som 12åring. Deltok i Norgesserien i sprang og CSI*** OHS(145cm) i 2005 med hesten CC Royal som også er den første hesten hun utdannet til GP dressur. Har representert Norge til nordisk som både junior og YoungRider og har vært fast innslag på det norske senior landslaget i dressur siden 2007.

Meritter:

Utdannet 9 GP dressurhester

Internasjonale seiere og plasseringer ved CDI stevner

3 individuelle NM gull Senior

3 individuelle NM sølv Senior

3 individuelle NM bronse Senior

4 lag gull i NM

3 lag sølv i NM

4 lag bronse i NM

4 Bronse i Nordisk

Deltatt i 2 VM og EM

Deltatt i 3 Ungest VM

Har i perioden fra 2012 ridd 188 nasjonale stevner i Danmark

Har i perioden fra 2005 deltatt i 149 internasjonale stevner

LUK_1818
DSC_7632

Steinar Clausen Kolnes
Islandshest
Mitt motto: "Det er i motbakkene det går oppover"
Instagram: @sckskarstad

Om meg:

Mitt navn er Steinar Clausen Kolnes, jeg er 23 år Islandshest elitelags rytter for Norge.

Jeg er sønn av Cecilie og Johannes som har i år avlet Islandshester I 40 år. Jeg er vokst opp på Stutteriet Skarstad, hvor hester har vært en del av hele mitt liv. Som barn red sprang, dressur og kjørte travløp med ponnien min.

Jeg er utdannet b-instuktør i NIHF. Har arbeidet tilsammen 4 år i Danmark, Tyskland og Sveits, på de største treningstallene for islandshester. Jeg underviser på alle nivå og er opptatt av en god kominikasjon mellom hest og rytter. At hesten bruker kroppen med en god funksjon, og at oppstillingen rytteren følger rytmen til hesten på en god måte.

I 2019 startet jeg mitt eget firma, som tilbyr trening, undervisning og salg av Islandshester. Jeg er veldig opptatt av at man aldri blir utlært og går ofte til undervisning for personlig utvikling, blandt annet rir jeg en gang i uken på stor hest for å fordype seg mer om grunngangartene. 

82888091_470963743595039_498383009980874752_n

Team Hedegaard
Kjøring 
Instagram: 
@tigermikkelsen
@camillaogkamelene
@team_hedegaard 

Team Hedegaard består av Øivind Mikkelsen og Camilla Johnsrud, samt danske oldenburgere og schweres warmblut-hester fra stutteri Gatten Hedegaard i Danmark

Cartoon, Øivind og Sofia sin hest, er en 1. pr hingst som også er kåret i Moritzburg som EU-hingst. Cartoon ble norgesmester i 2015, 2016, 2017, 2019 og  ble verdensmester i presisjon i 2016 samt tok bronsje individuelt og gull med laget i Nordisk Baltisk Mesterskap i 2017. I 2018 tok han sølv i NM, og ble nr 2 i Keispelt CAI 2*

Tasso, Camillas hest, er født i 2011, men har allerede gjort fine plasseringer både nasjonalt og internasjonalt, og han tok sølv under NM i 2017. I 2018 startet han VM for første gang og ble 23. totalt, etter en fin 15. plass i dressuren og 2. plass i presisjon. Under NM samme år ble han nr 2 i presisjon og nr 4 totalt

Øivind har 7 NM gull med fire ulike hester. I tillegg har han medaljer både individuellt og med lag fra Nordisk og sist i 2017 var han og Cartoon tellende i alle tre deløvelser da Norge vant gullet i Finland. Øivind har 5 VM bak seg med Tiger og Cartoon.

Øivind er kjørelærer 2 fra Starum og Trener 1 kjøring fra NRYF og underviser på alle nivåer.

Camilla har tre NM sølv sammenlagt med tre ulike hester og  ble norgesmester i dressurkjøring i 2014 med Tiger. Hun har startet fire Nordisk med tre ulike hester og VM i 2018. Camilla har en bachelor i spesialpedagogikk og underviser også litt når tiden strekker til.

I tillegg til å hjelpe hverandre trener vi for Mary Robins, som underviser både ridning og kjøring, og Rudolf Pestman i kjøring.


82600330_630738961012096_1554166772557414400_n
IMG_7505

Mette Moe Mannseth
Islandshest

Fikk „Félag tamningamannas rytterpris“ på Landsmót 2006

Vant flere avlsklasser på Landsmót 2008: 4 år gamle hingester, 5 år gamle hopper + hederspremie for beste avhomsthingst Hróður

https://www.facebook.com/HrodurFraRefsstodum/.                           

Satt to verdensrekorder i klassen 4 år gamle hingster Kappi frá Kommu og Seiður frá Flugumýri(som også vant LM) .

Förste til å vinne nordislands mesterliga 2008

Vant 4-gang på Islandsmesterskapet  2010 på egenavlede og trente Happadís frá Stangarholti.

Overridelærer på Holar fra 2012.

Tok mesterpröven 2013 som én av seks som har bestått den og förste kvinne.

Vant 5-gang på Islandsmesterskapet 2014. 

Deltok på VM for Norge 2015

Landslagstrener for Norge 2016

Har holdt clinicker og seminarer rundt om i europa og amerika, for dommere, trenere, ridelærere og andre hestefolk.

Driver hestesenteret Þúfur i Skagafjörður, med avl, temming og trening sammen med min mann Gisli. Der har vi bla 43 bokser og  20*40m ridehall.

Mette

Emilie Helgesen
Sprang
Instagram: emilie_showjumping

Om meg:
Jeg er 13 år og kommer fra Bærum, men bor nå i Halden. Jeg har ridd siden jeg var seks år. Nå har jeg to ponnier og en hest. Ruby Braveheart har jeg hatt i 3,5 år og vi har konkurrert opp til 1.20 sammen. Eye of Tiger Alias har jeg hatt i ett år og vi har startet opp til 1.25. Lady Gaga HH Z fikk jeg i oktober i fjor og vi har startet opp til 1.40

Jeg er på Landslagets satsningsgruppe med alle tre.

Målet mitt er å utvikle meg som rytter, og å få gode stabile resultater internasjonalt.

Jeg gleder meg til samarbeidet sammen med Skoies.

thumbnail_KSP_37077-Webvennlig
Gaga_2_kopi
HGA_1014-kopi_kopi
Eirik
Team Høitomt
Trav

Eirik er regnet som en av Norges fremste kusker innenfor trav. Han har over 4700 seirer, og har blitt kåret til landschampion mangfoldige ganger de siste 10-15 årene.
Han har hjemmebane i Stokke i Vestfold.
mer kommer
Hva er dette? Sjekk "Husk meg" for å få tilgang til handlekurven din på denne datamaskinen selv om du ikke er logget på.