Ny

Zilco Empathy bryst

Empathy anatomisk bryst er en blanding av gamle og velprøvde selesystemer, laget i lette materialer som både er solide, komfortable og krever minimalt vedlikehold.

Det er gjort grundige undersøkelser for å finne den ultimate fasong på et bryst, og man har sett på versjoner helt tilbake til det antikke Hellas. Man har også sett på hestens bæreområder, skjelett og muskulatur. Resultatet har blitt et bryst som gir en effektiv bæreflate, og mer allsidig og justerbar tilpassing.

Empathy anatomisk bryst jobber med hestens ved å gi større bevegelsesfrihet i skuldrene, slik at den kan trekke med minst mulig trykk på skuldrene og unngå begrensning av bevegelsene.

For å bevare fasongen på brystet er det lagt inn en kjerne av Zilco-stropper. Dette gjør at brystet tåler selv de tøffeste maratonforholdene. Brystet har mykt, polstret vaffelfôr på bæreområdene, hurtiglås og rustfrie spenner.

Brystet kan brukes på alle Zilcoseler, men man kan kun bruke dragliner på 25 mm og 32 mm. På Elite er det vanligvis 50 mm dragliner, disse passer ikke.

Dette brystet er laget til enbetseler, men kan også brukes til par med QR-koblinger og mankestropp.

Art. nr
05851304
Fra 2369,-
Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr05851304
MerkeZilco
Front varenummer480122_Zilco
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omZilco Empathy bryst
Vurdering
Andre så også på
Mer fra Zilco