Zilco Elite Enbet

Zilco Elite er designet for den tøffeste maraton.

Brystet har løse trekkliner som justeres ved brystet.
Trekklinene er 50 mm brede med forsterkninger ved hullene.
Tømringene på brystet er flyttbare for å passe ulike hester. Anatomisk bukgjord, separat nesereim.
Saletten har justerbare puter som kan tilpasses etter hestens rygg, og putene er ekstra lange for å beskytte mot drag eller andre hester ved parkjøring.
Hurtigkoblinger for drag og på bakselereima, fra bryst til salett og på springreima for rask og sikker for- og fraspenning.
Selen er laget i meget slitesterkt materiale som er lett å vedlikeholde og som holder seg like fint år etter år. Alle deler kan kjøpes separat.
Kan gjøres om til parsele om man kompletterer med visse deler.

Komplett, med hodelag og tømmer.

Fra 14500,-
Beskrivelse
Zilco Elite er designet for den tøffeste maraton. Brystet har løse trekkliner som justeres ved brystet. Trekklinene er 50 mm brede med forsterkninger ved hullene. Tømringene på brystet er flyttbare for å passe ulike hester. Anatomisk bukgjord, separat nesereim. Saletten har justerbare puter som kan tilpasses etter hestens rygg, og putene er ekstra lange for å beskytte mot drag eller andre hester ved parkjøring. Hurtigkoblinger for drag og på bakselereima, fra bryst til salett og på springreima for rask og sikker for- og fraspenning. Selen er laget i meget slitesterkt materiale som er lett å vedlikeholde og som holder seg like fint år etter år. Alle deler kan kjøpes separat. Kan gjøres om til parsele om man kompletterer med visse deler.
Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr 431133
Merke Zilco
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omZilco Elite Enbet
Vurdering
Spørsmål og svar
Lurer du på noe?