Wellensteyn Stardust Herre - Nautic Blue

Wellensteyn Stardust er en vattert jakke. God og varm på vinteren med mange praktiske lommer og detaljer. Hetten kan taes av.  Fyll av 100% Elastomultiester.

Jakken kan bestilles i utrolig mange farger. Se www.wellensteyn.com for farger og størrelser tilgjengelig. Ønsket farge skrives i kommentarfeltet på bestillingen.

 

Om Wellensteyn:

Wellensteyn ble stiftet i 1952 i Hamburg, Tyskland, av Adolf Wuttke. Wellensteyn laget opprinnelig mekaniske instrumenter designet til bruk undervann i Nordsjøens harde forhold. Wuttke innså at hans kunder, teknikkere og andre arbeidere ombord ulike skipsverft i Tyskland hadde bruk for solide, vann avstøtende arbeidsklær. Han utviklet derfor  en sjødyktig, slitesterk, vokset seilduk som kunne brukes til å gi Wellensteyns klær en overlegen holdbarhet, også for dem som ble utsatt for sjøens røffe forhold.

Thomas Wuttke laget med dette en ny generasjon av fremragende jakker. Design har utviklet seg til «en fusjon av funksjonalitet og mote». Produktenes innovative funsjonalitet og design har gjort dem til en av verdens største og mest kjente jakkeprodusenter. Wellensteyn ble i 2015 rangert som tredje beste mote merke i Tyskland, kun slått av Hugo Boss og Bogner.

Produktet er tilgjengelig
ProduktnavnAntall
Wellensteyn Stardust Herre-L1.0000
Fra 2309,- Før 3299,-
Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nrSTAD-382
MerkeWellensteyn
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omWellensteyn Stardust Herre - Nautic Blue
Vurdering
Mer fra Wellensteyn
  1. Wellensteyn Medici Dame Sort
    Wellensteyn Medici Dame Sort
    Fra 3039,- Før 3799,-