Wellensteyn Seewolf Lady

Wellensteyn Seewolf

Storselgeren blant vinterjakker!

Fantastisk jakke med lekker, varmende fuskepels i hette og jakke. Fuskepelsen kan enkelt tas av. Jakken er meget varm, men lett og komfortabell på samme tid da den er fyllt med ekte dun (80%) og fjør (20%). Mange funksjonelle, dekorative lommer med deilig varmende for i. Jakke som egner seg ypperlig for kalde dager på stevner og alle andre steder du trenger en varm jakke. Den er enkel å rengjøre og kan vaskes i maskin på 30 °C, men må ikke behandles med tøymykner eller renses. Tørk jakken liggende, og husk å riste den så dunet flytter seg og tørker ordentlig. 

Vi prøver å lagerføre str S, M, L leveringstid må påberegnes hvis tomt. Flere størrelser kan bestilles. Jakkene er produsert på en nordisk mal når det kommer til størrelser.   Bestillingsvare som kan fåes i flere farger, se www.wellensteyn.com.

Det må påberegne 1-3ukers leveringstid dersom vi ikke har jakken på lager. 

Produktet er tilgjengelig
ProduktnavnAntall
Wellensteyn Seewolf Lady-Marin-Blå-L1.0000
Fra 3569,- Før 5949,-
Beskrivelse

Om Wellensteyn:

Wellensteyn ble stiftet i 1952 i Hamburg, Tyskland, av Adolf Wuttke. Wellensteyn laget opprinnelig mekaniske instrumenter designet til bruk undervann i Nordsjøens harde forhold. Wuttke innså at hans kunder, teknikkere og andre arbeidere ombord ulike skipsverft i Tyskland hadde bruk for solide, vann avstøtende arbeidsklær. Han utviklet derfor  en sjødyktig, slitesterk, vokset seilduk som kunne brukes til å gi Wellensteyns klær en overlegen holdbarhet, også for dem som ble utsatt for sjøens røffe forhold.

Thomas Wuttke laget med dette en ny generasjon av fremragende jakker. Design har utviklet seg til «en fusjon av funksjonalitet og mote». Produktenes innovative funsjonalitet og design har gjort dem til en av verdens største og mest kjente jakkeprodusenter. Wellensteyn ble i 2015 rangert som tredje beste mote merke i Tyskland, kun slått av Hugo Boss og Bogner.

 

 

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nrwellseewolf
FargerBrun, Sort
MerkeWellensteyn
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omWellensteyn Seewolf Lady
Vurdering
Spørsmål og svar
Mer fra Wellensteyn
  1. Wellensteyn Medici Dame Sort
    Wellensteyn Medici Dame Sort
    Fra 3039,- Før 3799,-
  2. Wellensteyn Pistolera Sort
    Wellensteyn Pistolera Sort
    Fra 2141,- Før 3059,-