Ny

Vimital Linfrøolje

Trikem Vimital Linfrøolje

Ekte svensk kaldpresset linfrøolje med høyt innhold av langvarig energi og bra fordeling mellom Omega 3 og 6. Linfrøolje har derfor positiv effekt på ledd, hjerte/kar, hud og har god effekt på fordøyelsen. Tillegget av antioxidanten E-vitamin reduserer risikoen for at oljen harskner, noe som ellers lett skjer med fettsyrer.

På lager
Art. nr
047777140100
349,-
Beskrivelse

Olje er et godt energitilskudd med sundt fett og skaper ikke de negative virkningene som kullhydrater gir i form av rask insulinøkning, fedme og blodsukkerfall.
Linfrøolje har til forskjell fra øvrige foroljer høyere innhold av Omega 3 enn Omega 6 (4:1) Høyt inntak av Omega 6 reduserer muligheten til å nyttiggjøre seg de viktige Omega-3 fettsyrene.

Andre foroljer har motsatt forhold mellom Omega-3 og Omega-6. Soyaolje har 1:7, rapsolje 1:2 og solsikkeolje 1:200. Rapsolje blokkerer dessuten opptaket av kopper hvilket kan ha betydning for bl.a Osteochondrose og andre skjelettsykdommer.

Daglig tilskudd av linfrøolje gir et godt energitilskudd og medvirker til en god tarmfunksjon. Gjør pelsen blank og lettstelt samt har positive effekter på hjerte og blodkar

Dosering

Det totale inntaket av fett bør ikke overstige 75-100 g fett/100kg hest pr.dag.
Anbefalt dagsbehov er 1-2 dl linfrøolje til normalpresterende hester (ca 500 kg) basert på en normal rasjon. Blandes med øvrig kraftfor.

Mengde: 2,5 liter

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr047777140100
MerkeTrikem
Front varenummer177020
StørrelseS/M
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omVimital Linfrøolje
Vurdering
Andre så også på
Mer fra Trikem