Vilkår og betingelser - Instagram #yesskoies

Vi i Skoies As elsker å se våre produkter som du har kjøpt og delt på sosiale medier. Og noen ganger ønsker vi å dele disse bildene / filmene i kanalene våre. Bildene blir først og fremst publisert på den respektive produktsiden på nettstedet vårt for å gi andre kunder et glimt av deres virkelige bruk. De kan i noen tilfeller også publiseres i en av våre andre kanaler, for eksempel Instagram, Facebook, Nyhetsbrev eller i et butikkmiljø.

Ved å svare på forespørselen vår med hashtaggen #yesskoies, godtar du følgende:

Du gir Skoies AS, et norskeid selskap med Org.nr.: NO.986 399 135, en ikke-eksklusiv, royalty-fri verdensomspennende lisens til å bruke bilder/filmer du har svart med #yesskoies, heretter kalt ”bilde”, i deres markedsføring og / eller reklame, inkludert i galleriet på nettstedet, nyhetsbrev, sosiale medier, e-post og annen kundekommunikasjon, butikkmateriell og andre markedsføringsformål.

Du representerer og garanterer at du eier eller kontrollerer rettighetene til materialet du har sendt inn, og at du har tillatelse fra enhver person (er) som vises på bildene. Videre bekrefter du at du er et individ (dvs. ikke et selskap), at du er minst 18 år eller har foreldres samtykke, og at Skoies AS bruk av bildene dine ikke bryter med noen tredjeparts rettigheter eller noen lov.

Herved frigjør du Skoies AS fra alle forpliktelser til å betale deg for bruken av bildene dine og frigjør og godtar å holde Skoies AS og alle personer som jobber for Skoies AS fri fra alle krav (inkludert krav fra tredjepart), forpliktelser, uavhengig av natur, i forbindelse med bruken av bildene som beskrevet ovenfor.

Du kan alltid kontakte oss på spørsmål om personvern og databeskyttelse ved å kontakte oss på: post@skoies.no