78622909_2502184649896604_5990986092336119808_o

Våre hovslagere

Møt oss her https://youtu.be/b9cRYt5OLN8

Vi på Skoies utvider nå vår hovslager satsing og har fått med Hovslager Rune Røyrås og Erik Amundsen på laget. Mustad vil bli vår hovedleverandør. Mustad lager all sin søm i Sverige og heste sko i Holland. De er nøye på miljø satsing og har produsert søm i over 100 år i Sverige.                          

For de som ikke kjenner Skoies Hesteutstyr så er Skoies den største, selvstendige, helnorske Hesteutstyrsleverandøren i Norge. Edmund Skoie startet opp med å selge hesteutstyr fra hovslagerbilen på slutten av 80-tallet. Etterhvert som årene gikk har hesteutstyrs-handelen overtatt for hovslaging som yrke, men i sitt hjerte er det hovslager Edmund er, og brenner derfor ekstra for denne delen av Skoies virksomhet. Skoies sponser ulike arrangementer og ryttere fra nord til sør på alle nivå.

Rune og Erik skal kvalitets sikre vårt utvalg og priser. Erik vil bli vår selger på hovslagersiden og han og Eileen vil sørge at dere som handler hovslagerutstyr av oss blir fornøyde kunder. Eileen skor også hester i tillegg til jobben hos Skoies.

Vi vil serve både proff hovslageren og hobby hovslageren.
Skoies vil hele tiden oppdatere våre hovslagersider og utvide vårt utvalg i hovslager segmentet. 

Gode rabatter for hovslagere og stor-kunder - Disse rabattene får du når du blir registrert som "Hovslager-kunde"  og har en "hovslager-konto"    Innlogging som hovslager får du påfølgende måte: Velg logg inn, dersom du ikke har konto må du først opprette en konto hos oss. Når du har opprettet konto sender du en mail til edmund@skoies.no så oppretter vi en hovslagerkonto til deg.   Fraktfritt på bestillinger over kr: 2500,-  NB! ALLE VÅRE PRISER ER INKLUSIVE MVA


Vi fører hele utvalget til disse tre leverandørene:

https://www.mustad.com/en_no

https://www.handmadeshoesltd.co.uk

https://www.jimblurton.co.uk