Top Reiter Titan islandshestsal

Titan er Top Reiters resultat av 30 år med kunnskap og erfaring rundt sal. Etter å ha laget over 45.000 saler var tiden inne for å skape noe helt nytt.

Denne salen har SoftSwing bom i en helt ny versjon, som er smalere enn den vanlige modellen for å gi en bedre passform og optimal posisjon for rytterens bein. Læret er holdbart og gir et godt grep.

Videre har Titan de nye AirFlow-panelene. Dette er ullpaneler som er dekket av 3D-skum, noe som gir bedre trykkfordeling på mikronivå. Salen kan derfor kompansere for selv de minste ujevnhetene. Panelene har maksimal fleksibilitet, og kan alltid tilpasses perfekt til slik hesten er muskelsatt der og da.

Top Reiters Change-system gjør at man kan bytte mellom lang og kort gjord.

Setestørrelse: 17", 18"

Søm: Hvit eller svart

Kappe: Dobbel kappe

Bom: SoftSwing med utskiftbare bomjern

Paneler: AirFlow ull

Lær: Mykt, oljet lær med godt grep

Vekt: ca. 7 kg.

Fra 34849,-
Beskrivelse

Dersom du bestiller salen her i nettbutikken må du skrive i kommentarfeltet hvilken farge du ønsker på sømmen.

Er du usikker på hva du skal velge, eller ønsker mer informasjon om salen kan du gjerne ta kontakt med oss på sal@skoies.no.

Skoies har også et tilbud om saltilpassing, der vi reiser ut til sentrale deler i Sør-Norge for å hjelpe deg med å finne riktig sal eller tilpasse den du har. Du kan lese mer om dette på våre salsider.

I tillegg har vi et eget salverksted, slik at vi kan hjelpe deg med eventuelle bomendringer eller justering av stoppen på salen.

Leveringstid: Dette er ikke en sal vi har på lager, men vi kan skaffe den på bestilling.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr04541615
MerkeTop Reiter
Front varenummerSA-TIT-BL
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omTop Reiter Titan islandshestsal
Vurdering