Top Reiter 9.61 islandshestsal

Når Top Reiter utvikler nye saler, søker de kunnskap hos de som virkelig kan islandshest. Det har de også gjort for modellen 9.61. 16 ganger verdensmester Jóhann Skúlason har hatt stor innflytelse, og navnet 9.61 kommer av den sensasjonelle verdensrekorden han satt under VM i Berlin i 2013 da han vant Töltpreis.

Hjertet i denne salen er bommen. Den patenterte SoftSwing-bommen er en kombinasjon av Top Reiters ønsker og tysk teknologi. Bommen er veldig lett og svært fleksibel. Den integrerte stålrammen sørger for at salen kan følge alle bevegelser og dermed ligger i en harmonisk balanse. Dette er svært viktig på islandshester, ettersom de tråkker bakbeina svært langt under seg når de kommer opp i høyt tempo i tølt og pass.

Etter utallige tester og modifiseringer har Top Reiter endt opp med dette smykket av en sal. Alt er finjustert, alt fra utformingen på setet til tyngdepunkt og plassering av knestøttene. Panelene er anatomisk utformet slik at de sitter tett inntil hesten uten å forstyrre bevegelsene og skulderfriheten.

9.61 er en skikkelig Stradivarius for islandshestryttere.

Setestørrelse: 17", 18"

Lengde: 45 cm, 47 cm

Bom: SoftSwing

Bomvidde: 32 (smal), 34 (normal), 36 (vid)

Stropper: Lange

Paneler: Latex eller ull

Vekt: 6,1 kg, 6,3 kg

Fra 33900,-
Beskrivelse

Dersom du bestiller salen her i nettbutikken må du skrive i kommentarfeltet hvilken bomvidde og paneltype du ønsker utfra valgene over.

Er du usikker på hva du skal velge, eller ønsker mer informasjon om salen kan du gjerne ta kontakt med oss på sal@skoies.no.

Skoies har også et tilbud om saltilpassing, der vi reiser ut til sentrale deler i Sør-Norge for å hjelpe deg med å finne riktig sal eller tilpasse den du har. Du kan lese mer om dette på våre salsider.

I tillegg har vi et eget salverksted, slik at vi kan hjelpe deg med eventuelle bomendringer eller justering av stoppen på salen.

Leveringstid: Dette er ikke en modell vi har på lager, men vi kan skaffe den på bestilling.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr03766215
MerkeTop Reiter
Front varenummerTopReiter-961
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omTop Reiter 9.61 islandshestsal
Vurdering
Mer fra Top Reiter