Sticky Trap Fluefangerlim

Fluefangerlim spesielt utviklet for å fange hestebrems, klegg, fluer, tuneflua og andre irriterende insekter uten bruk at giftstoffer.

500 ml

 

Art. nr
027492500100
169,- 135,-
Beskrivelse

Dette produktet brukes sammen med Sticky Trap Fluefangerbøtte og Sticky Trap påføringskost.

Sticky Trap fluefangerlim er laget med naturlige mineraler, er lysebrun i fargen og vil ikke tiltrekke seg andre arter som sommerfugler og bier. Limet varer opp til 20 uker. Det har en klebrig effekt som er spesielt designet for å tiltrekke seg små bitende/stikkende insekter, og er ikke giftig for andre mennesker og dyr. Vi anbefaler at man henger fluefangeren utenfor rekkevidde av barn og dyr.

Bruksområde

Påfør Sticky Trap på fluefangeren. Fluefangere kan lages av forskjellige materialer, hvorav plastikk er å foretrekke. Vi anbefaler at man benytter seg av en svart bøtte, som man henger opp ned i et åpent område slik at den kan bevege seg med vinden og bli oppvarmet av solen. Vi anbefaler at du bruker en liten kost til å påføre limet. Inne i stallen eller i fjøset anbefaler vi at du benytter deg av en hvit bøtte eller lignende for å fange fluer. Bøttene er lette å rengjøre og kan bli brukt sesong etter sesong.

Mengde: 500 ml.

Noe leveringstid kan tilkomme.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr027492500100
MerkeSticky Trap
Front varenummerRS- Sticky Trap lim 500 ml
StørrelseOS
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omSticky Trap Fluefangerlim
Vurdering