Ny

Samshield Shield´Rup Stigbøyler

Stjerner:
100% of 100

Samshield Shield´Rup

Stigbøylene fra Samshield er utformet med fokus på å skape en stigbøyle som kombinerer sikkerhet, komfort og ytelse. 

Resultatet er en stigbøyle med sidedel som åpner i tilfelle trykk under fall, uten at dette går på bekostning av ytelsen. Ettersom Shield'rup er laget i aeronautisk aluminium og stål, tåler de et ekstremt stor trykk og er veldig motstandsdyktig, selv når sidekanten er åpen. Kabel- og fjærsystemet gjør at sidedelen kan åpnes 180° og legger seg på plass igjen etter utløsning. 

Fotplaten kan skiftes ut, og man kan velge mellom standard grep eller ekstra grep (med pigger). Slitebanen er vinklet, som hjelper bein og hæler å få riktig posisjon for optimal stabilitet og støtte. Samtidig er det også et segl under slitebanen som gir utmerket sjokk og vibrasjonsabsorpsjon for optimal komfort og perfekt balanse

Kommer i Mat Black (Sort) og Chrome (Sølv)

Drevet av lidenskapen til å kunne tilby de mest effektive produktene, bestemte Samshield seg for å skape en stigbøyle som gir en reell utvikling i form av sikkerhet, tekniks utforming, komfort, ytelse og design. Som et resultat av dette ble Shield'Rup utviklet. Vet utformingen av bøylen var oppdraget å kombinere sikkerhet, komfort og ytelse. Etter mange års studier og forskning er Shield'rup resultatet av en sammensmeltning av disse kravene - innpakket i et innovativt design. 

Art. nr
04762566
Fra 3469,-
Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr04762566
MerkeSamshield
Front varenummerShield´Rup-Trolle
Vurderinger 1
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omSamshield Shield´Rup Stigbøyler
Vurdering
Andre så også på
Mer fra Samshield