Saddledeal - Vilkår/betingelser

Skoies Saddledeal

Vi tar gjerne i mot din bruktsal!


Skoies Saddledeal tar gjerne i mot Amerigo, Antares, Bruno Delgrange(sprang), CWD, Equipe, Erreplus, Butet, Prestige, Renaissance, Top Reiter og Geysir saler.

Finner du ikke salen din på liste over hvilke saler vi tar imot eller ikke, send oss gjerne en mail og vi tar en vurdering. (Liste over saler vi ikke tar i mot står lengre nede på siden)
Dersom du ønsker å selge din sal, send en mail til edmund@skoies.no med informasjon om salen, bilder og ditt prisforlangende for en evaluering.

Salen kan leveres i butikken, eller du kan sende den til oss (da betaler du selv for porto).

Salen leveres til oss sammen med underskrevet kontrakt.

Få mer informasjon på vilkår for salg lengre nede.


Hvorfor velge Skoies Saddledeal?

Dersom du leverer din sal til oss, slipper du alt styret med å selge salen selv. Hvor gøy er det egentlig å sitte og vente på en spekulant som aldri kommer? I tillegg er det et sikrere alternativ enn å sende fra seg en sal på postoppkrav, for så å få den i retur da den ikke blir hentet. Eller i verste tilfelle, å sende fra seg en sal og aldri se verken salen eller pengene igjen.

La derfor Skoies Saddledeal ta seg av jobben, så kan du heller ta en tur i stallen. Dessuten har Skoies Saddledeal et bredt kontaktnettverk og får mange forespørsler fra kunder som leter etter sal.

Pengene utbetales 30 dager etter at salen er solgt, da mottar du en SMS som forteller at pengene er på vei.

Ved salgsoppdrag skriver vi en kontrakt der Skoies Saddledeal tar seg av markedsføringen og salget av salen. Vår provisjon er 25% av salgsprisen. Laveste provisjon er derimot 2500kr.

Du kan når som helst avbryte oppdraget, og vi tar da et gebyr på kr 1000 dersom det har gått mindre enn 6 måneder siden vi mottok salen, og kr 500 dersom det har gått mer enn 6 måneder siden vi mottok den. Gebyret dekken markedsføringen og arbeidet vi har hatt med salen (OBS! Eventuelle endringer av salen kommer i tillegg). Dersom salen skal returneres per post vil porto tilkomme, i tillegg til gebyret.


Du bestemmer selv den laveste prisen du er villig til å selge salen for. Vi hjelper deg gjerne med veiledning og råd ang pris.

Skoies Saddledeal forbeholder seg retten til å takke nei, til oppdrag hvor selgerens laveste aksepterte pris, etter vår mening vil være for høy. Dette fordi vi ønsker å holde et realistisk prisnivå på våre saler.

Salen må befinne seg hos Skoies Saddledeal ved salg.

Skoies Saddledeal har ansvaret for salen under oppdraget, men erstatter den ikke ved innbrudd, ran eller brann i butikken. Kontroller derfor med ditt forsikringsselskap om din innboforsikring gjelder.


Kontrakten gjelder som kvittering på innlevert sal.

Husk sikker sending av salen. Visst du har mulighet er du selvfølgelig velkommen til å levere salen i butikken hos oss.

Dersom det finnes originalkvittering/garanti på salen vil vi gjerne ha kopi av dette.


Sikkerhet:

Ved å velge å selge salen gjennom Skoies Saddledeal er både selger og kjøper sikre på at salen ikke er stjålet. Vi har kontroll på serienummer, og vil hele tiden ha oversikt.

Da det kan forekomme smitte og annet på ulike staller, desinfiserer vi alle saler vi får inn før vi selger dem videre. Våre saler er alltid smittefrie.


Viktig:

Vi ønsker kun å selge saler som har god kvalitet på stoppen i panelene. Vår erfaring tilsier at saler som trenger omstopp, er svært vanskelig å selge. Vi anbefaler derfor å stoppe om salen dersom dette trengs, da du får en mye mer attraktiv sal, samt at salen blir lettere å omsette for ønsket pris.

Vi ønsker at kanalen under salen er minst tre fingre bred hele veien. Bommen skal være hel.

Salen skal være nypusset og presentabel ved levering. Anser vi at salen trengs å pusses debiterer vi for rengjøring med 500kr. Dette på samme måte som at man ikke leverer skitne klær til bruktbutikker.

For å unngå spredning av stjålne saler vil vi at nyere saler som leveres inn har garanti eller kvittering. Salens ID nummer skal komme godt frem, og må på ingen måte være tatt bort fra salkappen.


Følgende merker takker vi nei til da etterspørselen er lav:

Billige saler fra Börjes, Hööks, Horze m.fl.

Gold Medal

France Premiere

Griffin Thorowgood

Hubertus

Husar

Kieffer (elder enn 10år)

Kloster Schöntal

Lemetex

Lewa

No Name (saler som ikke er merket med produsent)

Pariani

Passier France

Passier (eldre enn 10 år)

Stübben

St. Martin

Zaldi

Vilkår for salg av sal gjennom Skoies Saddledeal


Informasjon om salen og kundens prisforlangende sendes per mail til edmund@skoies.no før avtalen inngås. Send gjerne med bilde av salen.

25% av salget går som provisjon til Skoies AS, i tillegg til en avgift på 500kr som dekker porto og andre diverse salgskostnader. Laveste provisjon er derimot 2500kr.

Dersom salen trenger omstopp før salg, vil det være et tillegg på 2500kr som trekkes fra på kundens prisforlangende.

Dersom salen må gjøres i stand før salg, vil dette være på kundens regning, og pris for vil variere utifra hva som må gjøres. Hvis salen returneres til kunde vil eventuelle endringer faktureres kunden.

Kunden mottar sine penger 30 dager etter at salen er solgt. Dersom salen ikke er solgt innen 6 måneder fra den er mottatt hos oss, kan Skoies returnere salen til kunden. Visst kunden ønsker å hente ut salen før disse 6 månedene har gått, tilfaller et gebyr på 1000kr, etter 6 måneder er dette gebyret på 500 kr, i tillegg til dette gebyret må kunden betale frakten.

Salen skal leveres nypusset og i god stand. Ved ankomst vil salen bli merket med et nummer i læret under kappen, slik at vi kan holde kontroll over salene.

Skoies Saddledeal selger kun kvalitetssaler.

Vi forbeholder oss rette til å vise salen fram til kunder, og den vil dermed bli brukt ved prøveridning. I tillegg vil salen vises frem på våre nettsider.