Saddledeal

- Vi selger bruktsalen for deg

 

Har du en brukt sal du skal selge, og har lyst til å slippe alt styret med å selge salen? Skoies har et stort nettverk og får forespørsler fra mange kunder som leter etter sal. Vi kan ta med salen ut til kunder, og salen blir markedsført på våre nettsider.

 

Skoies Saddledeal fungerer slik:

- Vi tar imot salen, tar oss av markedsføringen og salget.

- Blir salen solgt, tar vi 25 prosent i provisjon.

- Du kan når som helst avbryte oppdraget.

 

Merker
Vi selger kun saler av god kvalitet, og tar imot følgende merker: Prestige, Equipe, Renaissance og Butet.

 

Vurdering
Før du leverer salen til oss, er det fint om du sender en mail til edmund@skoies.no med informasjon om salen, bilder og ditt prisforlangende. Vi forbeholder oss retten til å takke nei til oppdraget dersom vi anser din laveste aksepterte pris for høy. Dette fordi vi ønsker å holde et realistisk prisnivå på våre saler.

Videre sendes salen til oss (du betaler selv for porto), eller den kan leveres i butikken.

 

Tilstand
Salen skal være nypusset og presentabel ved levering. Anser vi at salen må rengjøres debiterer vi 500 kroner for denne jobben.

Vi ønsker kun å selge saler som har god kvalitet på stoppen i panelene. Vår erfaring er at saler som trenger omstopp er svært vanskelige å selge. Vi anbefaler derfor å stoppe om salen om det trengs, ettersom salen da blir lettere å selge for ønsket pris.

Kanalen under salen må være minst tre fingre bred hele veien, og bommen må være hel.

For å unngå spredning av stjålne saler vil vi at nyere saler som leveres inn har garanti eller kvittering. Salens ID-nummer skal komme godt frem, og må på ingen måte være tatt bort fra salkappen.

 

Kostnader
Vi tar et engangsgebyr på 500 kroner som blant annet dekker markedsføring. Videre tar vi 25 prosent i provisjon for salget, pengen utbetales innen 30 dager etter at salen er solgt.

I tillegg kommer eventuelle endringer av salen, vårt salmakeri har følgende satser:
Bomendring: 1500 kroner
Korrigering av ullstopp: 1700 kroner
Omstopp (bytte all stopp i salen) 2800 kroner.
Øvrige priser for arbeid finner du her.

Ønsker du å avbryte salget, må du betale engangsgebyret på 500 kroner pluss eventuelle endringer. Skal salen sendes til deg må du betale porto på 299 kroner.

 

NB: Skoies Saddledeal har ansvar for salen under oppdraget, men erstatter den ikke ved innbrudd, ran eller brann i butikken. Kontroller derfor med ditt forsikringsselskap om din innboforsikring gjelder.