Retur

Angrerettsbetingelser www.skoies.no.

Du har krav på 14 dagers ubetinget angrerett i henhold til "angrerettloven" (Lov 20. juni 2014 nr. 27 om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler).

Det er ingen krav om grunn til angrerett, men vi setter pris på om du kan gi oss en liten forklaring (så vi evt. kan forbedre oss).

For at du skal kunne kreve din rett, må du gi oss beskjed skriftlig innen 14 dager etter at du har mottatt varen du ønsker å angre (les hvordan du angrer ditt kjøp, lenger ned).

Som kunde er du selv ansvarlig for å dekke fraktomkostninger på varer du ønsker å angre på, vi tilbyr dog en gratis retur til alle våre kunder (du står fritt til å benytte deg av denne om du ønsker). 

Varen som returneres må være i slik tilstand at dens verdi ikke er foringet, alternativt vil den reduserte verdien trekkes fra retursummen i hhl. til angrerettloven.

Forbrukeren har rett til å teste/undersøke varen for å anse den art, egenskaper og funksjon. Men det skal ikke være på en slik måte at varen taper sin funksjon, art eller egenskaper (for evt. vidresalg).

Forbrukeren skal være nøye og forsiktig i sine undersøkelser. Er det nødvendig å bryte forseglingen, skal dette gjøres på en skånsom måte.

 

Vil du lese mer om "angrerettloven", kan du besøke nettsidene til Barne- likestillings- og inkluderingsdepartementet.(legg til denne linken: https://www.regjeringen.no/globalassets/upload/bld/frl/angrerettloven/lov.pdf)

Hvordan benytter du deg av angreretten?

Alle våre sendinger skal innholde et angrerettskjema, vennligst benytt dette skjemaet når du skal angre ditt kjøp.

Hvordan skal jeg opplyse om at jeg ønsker å benytte angreretten?

Meld fra skriftlig til vår epost: post@convert.no merk eposten med; Angrerett + bestillingsnummeret i emnefeltet.

Husk at dette må skjed senest 14 dager etter at varen er mottatt.

Hvordan pakker og sender jeg varen i retur?

I utgangspunktet skal varen sendes tilbake i samme tilstand som den ble mottatt i, sørg for at varen er forsvarlig pakket slik at den ikke tar skade i returen. Du er ansvarlig for pakken frem til den er i våre hender, så ta vare på kvittering og evt. sporing.

 

.

Hva er dette? Sjekk "Husk meg" for å få tilgang til handlekurven din på denne datamaskinen selv om du ikke er logget på.