Rambo Duo Force 2.0 Utedekken 100g med 100 g og 300 g liner - Navy/Teal

Fra kr7599,-
Only %1 left
Art. nr
09335844

Horseware Rambo Duo Force 2.0 Turnout (100g ytterdekke og 100g liner med 300g liner) 

Horseware Rambo Duo Force 2.0 Turnout er det ultimate valget for din hests komfort og beskyttelse i alle værforhold. Dette dekkenet er konstruert av unikt 1000D ripstop ballistisk nylon, med en forsterket veving som gjør stoffet 60% sterkere enn vanlige materialer. Her er noen av de bemerkelsesverdige egenskapene som gjør dette dekkenet til et førsteklasses valg: 

 • Antibakteriell, Antistatisk og Glansforsterkende Innside: Hestens hud og pels fortjener det beste. Dette dekkenet har en innside som bidrar til en sunn hud og en skinnende pels. Den antibakterielle og antistatiske egenskapen holder hesten komfortabel og beskyttet. 
 • Termobundet Fiberfyll: Dette innovative fiberfyllet beholder sin opprinnelige struktur, noe som gir jevn fylling og overlegen varmebevaring. Uansett vær vil hesten din føle seg komfortabel og varm. 
 • Dual Beinbuer: Bevegelsesfrihet er viktig for hesten din. Dual beinbuer gir maksimal bevegelsesfrihet samtidig som de gir omfattende dekning for magen. 
 • Sikkerhetssystem med Tre Gjorder: Med muligheten til å tåle opptil 100 kg press, gir disse gjordene ekstra sikkerhet for din kjære hest. I nødstilfeller vil de også bryte for å beskytte hesten din. 
 • Avtakbare Liner og Hals: Dette dekkenet kommer komplett med både 100g og 300g liner, samt en avtakbar hals. Halsen på dette dekkent har fått en ny design som sørger for at hesten din skal være tørr uansett vær.  Dette gir deg allsidighet til å tilpasse dekkenet til ulike værforhold. 
 • Vanntett og Pustende: Rambo Duo Force 2.0 er både vanntett og pustende, og gir den perfekte balansen mellom beskyttelse og komfort for hesten din. 
 • Reflekterende Sikkerhetsstriper: Økt synlighet i dårlige lysforhold gir ekstra sikkerhet for hesten. 
 • Enkel Rengjøring: Halesnoren kan enkelt tørkes ren, og du kan holde dekkenet i topp stand med minimal innsats. 
 • Tre Års Garanti: Vi er så sikre på kvaliteten til Rambo Duo Force 2.0 at vi tilbyr en tre års garanti på vanntetthet og pusteegenskaper. 

Når du velger riktig størrelse og sørger for riktig passform, kan du være sikker på at Rambo Duo Force 2.0 Turnout gir din hest den optimale komforten, bevegelsesfriheten og beskyttelsen som trengs i ulike værforhold. Velg Rambo Duo Force 2.0 for et dekken som setter hesten din først og gir deg trygghet i kvaliteten. Leveres med en  

Velg kvalitet, velg Rambo. 

Mer informasjon
Art. nr 09335844
Merke Horseware
Front varenummer AAAD04-BGTB
Ofte kjøpt sammen
 • Dette elementet:
  Fra kr7599,-
 • Rambo Optimo turnout m/liner og hals
  Fra kr6699,-
Total price

Beskrivelse

Egenskaper: 

 • Doble Beinbuer: Rambo Duo Force 2.0 Turnout er utstyrt med doble beinbuer som gir hesten din optimal bevegelsesfrihet samtidig som den gir maksimal beskyttelse. 
 • Sikre Kryssgjorder: Med pålitelige sikre kryssgjorder kan du være trygg på at dekkenet sitter godt på plass og gir hesten din den nødvendige beskyttelsen. 
 • Halesnor: Den praktiske halesnoren gir deg enkel kontroll og bidrar til å holde dekkenet på plass, selv i vindfulle forhold. 
 • Vanntett: Rambo Duo Force 2.0 er fullstendig vanntett, noe som holder hesten din tørr og komfortabel selv i regn og snø. 
 • Avtakbar Hals er Inkludert: Med en avtakbar hals har du muligheten til å tilpasse dekkenet til forskjellige temperaturer og værforhold, og sørge for at hesten din alltid er komfortabel. 
 • 100 + 300 gr Liner er Inkludert: Inkluderte 100g og 300g liner gir deg fleksibilitet til å tilpasse isolasjonen etter behov. 
 • V-lukking foran: V-formet lukking foran gir enkel på- og avkledning samtidig som den gir ekstra beskyttelse mot elementene. 
 • Halesnor som kan tørkes ren: Den praktiske halesnoren kan enkelt tørkes ren for enkelt vedlikehold. 
 • Pustende: Dekkenets pusteevne sikrer at hesten din ikke overoppheter, selv når det er varmt. 
 • Liner-system: Med et liner-system kan du tilpasse dekkenet til ulike temperaturer, noe som gjør det allsidig og praktisk. 
 • Bærekraftig pakket i "Bag for Life": Vi bryr oss om miljøet. Dette dekkenet leveres i en bærekraftig pose som du kan bruke igjen og igjen. 

Tilpasning av dekkenet: 

Når du legger dekkenet på hesten, sørg for at din hånd enkelt kan plasseres mellom hals og skulderparti på dekkenet. Dette sikrer en komfortabel passform og unngår ubehag og gnag for hesten. Vær oppmerksom på at hvis dekkenet sitter for stramt rundt halsen og skuldrene, kan det føre til ubehagelige trykkpunkter og gnag. 

Et dekken som strekker seg over haleroten kan være for stort. Omvendt, hvis det ikke når frem til haleroten, kan det være for lite. Kontroller passformen rundt hale-området før du bestemmer deg for en annen størrelse. Pass på at hestens hale ligger over haleremmen. Sørg for at haleremmen er ordentlig festet på begge sider for å forhindre at dekkenet blåser opp i vinden. Hvis det er mulig, bør halen trekkes gjennom remmen på innsiden av halebeskyttelsen. Dette gir ekstra stabilitet og komfort. 

Når du bruker V-front spennen på dekkenet, sørg alltid for at pistolkrokene er festet med kneppingen inn mot hesten. Dette sikrer riktig lukking og optimal passform. Gjordene på dekkenet bør spennes slik at det er en håndsbredde mellom gjorden og hestens mage. Dette gir tilstrekkelig plass for bevegelse og komfort. 

Når du fester gjordene på dekkenet, start med å feste den midtre gjorden først. Deretter kan du krysse de to ytre gjordene for å oppnå en sikker passform. Merk at Horseware vanligvis bruker to eller tre kryssgjorder på sine dekken, med unntak av Coolers og visse modeller som har tre rette gjorder, som Rambo Optimo, Amigo Bug Buster og Rambo Sweet-itch Hoody. Vær oppmerksom på at halsen på Rambo Wug-dekkenet har en spesiell skjæring som gir en mer kroppsnær passform rundt halsen og skuldrene. 

Ved å følge disse retningslinjene for riktig passform og bruk, kan du sikre at hestedekkenet gir hesten din optimal komfort, bevegelsesfrihet og beskyttelse i ulike værforhold. 

Detaljer

Mer informasjon
Art. nr 09335844
Merke Horseware
Front varenummer AAAD04-BGTB
 • box
  2500,- igjen før
  gratis frakt
 • box
  Rask og rimeleg
  frakt
 • box
  30 dager
  returrett
Hva er dette? Check "Remember Me" to access your shopping cart on this computer even if you are not signed in.