Radital Liniment_500ml

Trikem Radital Linimentgel

Sveriges mest solgte liniment,brukt på dyr og mennesker i over 50 år. Radital Liniment er et effektivt, dobbeltvirkende liniment som lokalt øker blodgjennimstrømmningen, reduserer restitusjonstiden og gir lindring ved tilfeldig smerte.
På hest har den god effekt på galler.

 

199,-
Beskrivelse

Liniment er blitt brukt i et 1000-talls år for å forebygge og lindre vanskeligheter i muskler, sener og ledd. RADITAL anses som markedets mest effektive liniment og virker kjølende for deretter å gå over til en langvarig jevn varme.
Brukes hyppig innen eliteidrett, mosjon, av massører og fysioterapeuter og innen eldreomsorgen. RADITAL har en sterk posisjon i hestefaget, særlig travmiljøet og galoppmiljøet bruker den daglig.

Finnes i både flytende og i geleform, den flytende blir oftest brukt på dyr fordi den lettere trenger ned i pelsen Gelformen foretrekkes av dem som masserer inn linimentet lokalt og er lettere å bruke på mennesker.

Myke og smidige muskler er den beste forsikringen mot skader og avrivninger. Før trening er behandling med liniment en utmerket måte å forberede musklene innen den fysiske oppvarmingen.
Etter trening påføres Radital Liniment til natten noe som gir en langvarig varme som hjelper musklene å hente seg raskt inn igjen.

Radital Liniment brukes ofte ved generell muskelsmerte eller ømhet, der den velgjørende varmen virker avslappende og god.

Stryk eller spray på og masser inn til linimentet er absorbert.
OBS! Var forsiktig ved bandasjering på dyr. Feil bruk kan gi blistringseffekt.

Dosering

Mengden liniment er høyst individuell. Smør inn med en viss forsiktighet og øk mengden for større effekt.Varmen kommer etter ca. 10 minutter, så ta det rolig i begynnelsen innen du lærer deg hvordan linimentet fungerer best.

 

 

Mengde: 500ml

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr049238480100
MerkeTrikem
Front VarenummerRadital_Liniment_500ml
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omRadital Liniment_500ml
Vurdering
Spørsmål og svar