Prestige X-Breath dressursal

En ultralett sal fra Prestige!

Det første man legger merke til med denne salen er hullet i midten av setet. Hullet har to funksjoner - bedre ventilasjon, luftgjennomstrømningen gir en sval følelse for både hest og rytter. Og den terapeutiske funksjonen - utskjæringen beskytter rytterens halebein.

Hullet er dekket av et spesielt ultra-elastisk 3D-materiale som bidrar til ytterligere komfort i setet. Det er også en rekke mindre hull i kappene og underkappene, som gjør vekten lavere og ventilasjonen bedre.

Panelene har X-teknologi. Det vil si at det nederst mot hesten er lagt inn et lag med honeycombfoam, som gir en mykere overflate mot hesten. Over dette laget ligger den tradisjonelle syntetulla fra Prestige, som består av Dragonfibre. Dette gir formstabile paneler, som kan endres hos salmaker. Denne teknologien gir også tynnere paneler, det vil si at man kommer tettere på hesten.

Når du setter deg i denne salen kommer du umiddelbart på plass, og det kjennes som om du har sittet der lenge. Her optimaliseres følsomheten, salen overfører selv den minste bevegelse fra hesten slik at du kjenner ethvert signal den gir.

Lær: Kalveskinn eller lux-lær (pristillegg på 1500 kr)

Farger: Sort eller mørkebrun, med detaljer i gull, sølv eller bronse.

Sete: 16, 17, 18

Bomvidde: 29-37

Kappe: Mono eller dobbel

Kappebredde: Standard, +2

Kappelengde: XS til XXL (M er standard)

Paneler: X-Tech ull

Vekt: 5,8 kg med monoflap, 6,4 kg med dobbel kappe

Prestiges saler har justerbar bom, det vil si at bomvidden kan endres flere størrelser både frem og tilbake hos salmaker. Det er også mulig å justere ullstoppen.

Det er livstidsgaranti på bommen (gjelder ikke ved fall), og 2 år på øvrige deler på salen.

Art. nr
03785745
Fra 41900,-
Beskrivelse

Dersom du bestiller salen her i nettbutikken må du skrive i kommentarfeltet hvilken farge, størrelse og kappe du ønsker utfra valgene over.

Er du usikker på hva du skal velge, eller ønsker mer informasjon om salen kan du gjerne ta kontakt med oss på sal@skoies.no.

Skoies har også et tilbud om saltilpassing, der vi reiser ut til sentrale deler i Sør-Norge for å hjelpe deg med å finne riktig sal eller tilpasse den du har. Du kan lese mer om dette på våre salsider.

I tillegg har vi et eget salverksted, slik at vi kan hjelpe deg med eventuelle bomendringer eller justering av stoppen på salen.

Leveringstid: Dette er ikke en modell vi vanligvis har på lager, leveringstiden er derfor 8-10 uker.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr03785745
MerkePrestige
Front varenummer17191531702-EQL
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omPrestige X-Breath dressursal
Vurdering