Prestige Roma Iceland

Salen som gir deg mye kvalitet for pengene!

Prestige har i samarbeid med Skoies utviklet en islandshestmodell av den populære Roma dressursalen. Dette må være markedets beste kjøp med tanke på hvilken kvalitet du får for pengene!

Sammenlignet med dressurmodellen har denne salen et flatere og mykere sete, og flat baksvissel. Setet er halvdypt, tanken er at det skal være litt mer åpent men fortsatt plassere rytteren i midten av setet.
 
Panelene er brede med en anatomisk passfor for hesten. Ullstoppen er myk mot hestens rygg, og kan justeres slik at salen passer til mange forskjellige hester.
 
Knestøttene er medium store, men plassert i en posisjon hvor rytter får et godt balansert sete som gir en naturlig sits. Det oljede kalveskinnet på sete, knestøtter og paneler gir bedre grep.
 
Erfarne islandshestryttere liker denne salen godt, men den passer også for mindre erfarne ryttere.
 

Lær: Glatt lær med kalveskinn i sete og på kneputer

Farger: Sort eller mørkebrun

Sete: 16, 17, 18

Bomvidde: 29-37

Kappe: Dobbel kappe

Kappebredde: Standard

Kappelengde: XS til XXL (M er standard)

Paneler: Ull

Vekt: 6,3 kilo

Prestiges saler har justerbar bom, det vil si at bomvidden kan endres flere størrelser både frem og tilbake hos salmaker. Det er også mulig å justere ullstoppen.

Det er livstidsgaranti på bommen (gjelder ikke ved fall), og 2 år på øvrige deler på salen.

 

 

Art. nr
03766964
Fra 24900,- 19920,-
Beskrivelse
Thomas Larsen har testet salen og sier følgende: 

- Prestige har kommet med en egen Romasal for Islandshester. Jeg har vært med under utprøvingen av denne og må si at her får du en sinnsykt bra sal til en prisgunstig penge. Italienske Prestige er bare toppen når det gjelder kvalitet, og her får du sal til alle bruksområder."

 

 

Dersom du bestiller salen her i nettbutikken må du skrive i kommentarfeltet hvilken farge, størrelse og kappe du ønsker utfra valgene over.

Er du usikker på hva du skal velge, eller ønsker mer informasjon om salen kan du gjerne ta kontakt med oss på sal@skoies.no.

Skoies har også et tilbud om saltilpassing, der vi reiser ut til sentrale deler i Sør-Norge for å hjelpe deg med å finne riktig sal eller tilpasse den du har. Du kan lese mer om dette på våre salsider.

I tillegg har vi et eget salverksted, slik at vi kan hjelpe deg med eventuelle bomendringer eller justering av stoppen på salen.

Leveringstid: Vi prøver å ha de mest solgte størrelsene og fargene av denne salen på lager, om ikke er leveringstiden 2-10 uker.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr03766964
MerkePrestige
Front varenummer17193941702-EQL
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omPrestige Roma Iceland
Vurdering