Prestige Philosophy dressursal

Bommen på denne salen er unisex, og er revolusjonerende på mange måter. Blant annet har den en ny type innsprøytet membran, CPS-systemet, med ulike nivåer av støtdemping. Dette beskytter rytterens sittebein, halebein og rygg. Men kan se membranen gjennom pleksiglasset under salen.

Videre er den bakre delen av salen 30 prosent bredere enn tradisjonelle saler, og det er ekstremt mykt og behagelig å sitte i takket være membranen.

Den fremste delen av bommen er bredere ved manken enn andre saler for å gi mer frihet til manke og trapeziumsmuskelen. Bomspissene er flyttet noe bakover slik at rytteren kan legge salen litt lenger frem uten at salen legger trykk på skuldrene til hesten.

Rytteren kommer dypt ned i denne salen, og man får følelsen av å sitte veldig nær hesten uten å forstyrre bevegelsene.

Knestøttene er også svært innovative, de følger hestens anatomi. De er mulig å få med borrelås.

Salen er dekorert med mønstret damaskskinn på baksvissel og i kanalen under salen. De anatomisk utformede panelene garanterer maksimal bevegelsesfrihet for trapesmuskulaturen. Ettersom bommen er noe bredere i bakkant, er også panelene det. Dermed får de større kontaktflate og bedre vektfordeling.

Lær: Kalveskinn eller lux-lær (pristillegg på 1100 kr)

Farger: Sort eller mørkebrun

Sete: 16,5, 17,5, 18,5

Bomvidde: 29 til 37

Kappe: Mono eller dobbel

Kappebredde: standard, +2

Kappelengde: XS til XXL (M er standard)

Paneler: X-Tech ull

Vekt: 6 kg med monoflap, 6,9 kg med dobbel kappe

Prestiges saler har justerbar bom, det vil si at bomvidden kan endres flere størrelser både frem og tilbake hos salmaker. Det er også mulig å justere ullstoppen.

Det er livstidsgaranti på bommen (gjelder ikke ved fall), og 2 år på øvrige deler på salen.

Fra 52900,-
Beskrivelse

Dersom du bestiller salen her i nettbutikken må du skrive i kommentarfeltet hvilken farge, størrelse og kappe du ønsker utfra valgene over.

Er du usikker på hva du skal velge, eller ønsker mer informasjon om salen kan du gjerne ta kontakt med oss på sal@skoies.no.

Skoies har også et tilbud om saltilpassing, der vi reiser ut til sentrale deler i Sør-Norge for å hjelpe deg med å finne riktig sal eller tilpasse den du har. Du kan lese mer om dette på våre salsider.

I tillegg har vi et eget salverksted, slik at vi kan hjelpe deg med eventuelle bomendringer eller justering av stoppen på salen.

Leveringstid: Vi prøver å ha de mest solgt størrelsene og fargene av denne salen på lager, om ikke er leveringstiden 2-10 uker.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr05672781
MerkePrestige
Front varenummer1719242-EQL
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omPrestige Philosophy dressursal
Vurdering