Prestige Passion dressursal

Passion er en elegant og velbalansert dressursal fra Prestige. Den har et medium dypt sete, og litt skråstilte knestøtter. Denne salen kommer kun med monoflap, det vil si at knestøttene ligger utenpå salen.

Passion gir rytteren en følelse av å komme tett på hesten. Den har god plass i setet og kort bæreflate. Kanalen er bred, og salen har et V-gjord system med lange stropper som hjelper å holde salen stabil også på rundere hester og ponnier.

Dette er den eneste dressursalen fra Prestige der man kan velge mellom ull- og latexpaneler.

Salen har mykt og deilig kalveskinn, som gir et godt grep. Salen kjennes ofte igjen på den hvite dekorsømmen. Man kan også bestille salen med søm i samme farge som læret.

Lær: Kalveskinn

Farger: Sort eller mørkebrun

Sete: 16, 17, 18

Bomvidde: 29-37

Kappe: Mono

Kappebredde: Standard

Kappelengde: XS til XXL (M er standard)

Paneler: Ull eller latex

Vekt: 5,9 kilo

Prestiges saler har justerbar bom, det vil si at bomvidden kan endres flere størrelser både frem og tilbake hos salmaker. Det er også mulig å justere ullstoppen.

Det er livstidsgaranti på bommen (gjelder ikke ved fall), og 2 år på øvrige deler på salen.

Art. nr
03767893
Fra 34900,-
Beskrivelse

Dersom du bestiller salen her i nettbutikken må du skrive i kommentarfeltet hvilken farge, størrelse og kappe du ønsker utfra valgene over.

Er du usikker på hva du skal velge, eller ønsker mer informasjon om salen kan du gjerne ta kontakt med oss på sal@skoies.no.

Skoies har også et tilbud om saltilpassing, der vi reiser ut til sentrale deler i Sør-Norge for å hjelpe deg med å finne riktig sal eller tilpasse den du har. Du kan lese mer om dette på våre salsider.

I tillegg har vi et eget salverksted, slik at vi kan hjelpe deg med eventuelle bomendringer eller justering av stoppen på salen.

Leveringstid: Vi prøver å ha de mest solgte størrelsene og fargene av denne salen på lager, om ikke er leveringstiden 2-10 uker.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr 03767893
Merke Prestige
Front varenummer 1719136170-EQL
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omPrestige Passion dressursal
Vurdering