Ny

Prestige Modena dressursal

Stjerner:
100% of 100

En komfortabel, tradisjonel og klassisk dressursal fra Prestige.

Prestige Modena er en svært stabil sal og gir en tett kontakt med hesten takket være den dype og smale twisten. De store kneklossene gir god støtte til sjenkelen.

Panelene har en søm på siden, som gjør at de lettere tilpasser seg en rekke type hester. De brede panelene gir god fordeling av rytterens vekt. Salen passer til hester med normal til rett rygg, og er også fin til hester med høy manke.

Lær: Standardlær eller kalveskinn (pristillegg på 1400 kr)

Farger: Sort eller mørkebrun

Sete: 16, 17, 18

Bomvidde: 29-37

Kappe: Dobbel kappe

Kappebredde: Standard

Kappelengde: XS til XXL (M er standard)

Paneler: Ull

Vekt: 6,7 kilo

Prestiges saler har justerbar bom, det vil si at bomvidden kan endres flere størrelser både frem og tilbake hos salmaker. Det er også mulig å justere ullstoppen.

Det er livstidsgaranti på bommen (gjelder ikke ved fall), og 2 år på øvrige deler på salen.

Art. nr
03785738
Fra 28900,- 23120,-
Beskrivelse

Dersom du bestiller salen her i nettbutikken må du skrive i kommentarfeltet hvilken farge, størrelse og kappe du ønsker utfra valgene over.

Er du usikker på hva du skal velge, eller ønsker mer informasjon om salen kan du gjerne ta kontakt med oss på sal@skoies.no.

Skoies har også et tilbud om saltilpassing, der vi reiser ut til sentrale deler i Sør-Norge for å hjelpe deg med å finne riktig sal eller tilpasse den du har. Du kan lese mer om dette på våre salsider.

I tillegg har vi et eget salverksted, slik at vi kan hjelpe deg med eventuelle bomendringer eller justering av stoppen på salen.

Leveringstid: Vi prøver å ha de mest solgte størrelsene og fargene av denne salen på lager, om ikke er leveringstiden 2-10 uker.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr03785738
MerkePrestige
Front varenummerDS1719331702-EQL
Vurderinger 1
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omPrestige Modena dressursal
Vurdering
Andre så også på
Mer fra Prestige