Prestige Lucky Idol junior dressursal

Dressursal for den unge rytteren!

Tanken bak denne salen er å møte behovene til yngre ryttere, salen skal gi rett støtte og sørge for at de sitter i korrekt posisjon. Kappene er smalere enn på den tidligere versjonen av denne salen for å gi et slankere utseende.

Salen er kledd i et mykt, oljet kalveskinn for å bedre komforten og grepet, og på den måten være mer sikker. Endringene i bommen har resultert i en smalere variant som gjør at rytteren kommer tettere på hesten. Dette er noe spesielt ryttere med korte ben liker.

Kneklossene kan enkelt justeres ettersom de er festet med borrelås. Setet og knestøttene er polstret med myk gummi.

Panelene er kortere for at hesten skal få bedre bevegelsesfrihet, de er også bredere for å gi best mulig fordeling av rytterens vekt.

Gjordstroppene har V-feste, som gir bedre passform for ponnier og runde hester. Setet er 16 tommer, og panelene er stoppet med ull.

Lær: Kalveskinn

Farger: Sort eller mørkebrun

Sete: 16

Bomvidde: 29-37

Kappe: Dobbel

Kappebredde: Standard

Kappelengde: XS til XXL (M er standard)

Paneler: Ull

Vekt: 6 kilo

Prestiges saler har justerbar bom, det vil si at bomvidden kan endres flere størrelser både frem og tilbake hos salmaker. Det er også mulig å justere ullstoppen.

Det er livstidsgaranti på bommen (gjelder ikke ved fall), og 2 år på øvrige deler på salen.

Art. nr
03767915
Fra 21900,-
Beskrivelse

Dersom du bestiller salen her i nettbutikken må du skrive i kommentarfeltet hvilken farge, størrelse og kappe du ønsker utfra valgene over.

Er du usikker på hva du skal velge, eller ønsker mer informasjon om salen kan du gjerne ta kontakt med oss på sal@skoies.no.

Skoies har også et tilbud om saltilpassing, der vi reiser ut til sentrale deler i Sør-Norge for å hjelpe deg med å finne riktig sal eller tilpasse den du har. Du kan lese mer om dette på våre salsider.

I tillegg har vi et eget salverksted, slik at vi kan hjelpe deg med eventuelle bomendringer eller justering av stoppen på salen.

Leveringstid: Vi prøver å ha de mest solgte størrelsene og fargene av denne salen på lager, om ikke er leveringstiden 2-10 uker.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr03767915
MerkePrestige
Front varenummer17191431602-EQL
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omPrestige Lucky Idol junior dressursal
Vurdering