Prestige D1 Iceland

Prestige D1 er en revolusjonerende idè!

Denne salen er utviklet spesielt med hensyn til å løse problemet mange dressur- og islandshestryttere opplever: At salen blir liggende mot skulderbladet og hemmer hestens skulderfrihet.

Løsningen er D1: Denne salen har en unik utforming av både bom og paneler, som fjerner trykket fra skuldrene av hesten. Panelsystemet har en utskjæring der hvor skulderbladet og trapezmusklen ligger.

Salen holdes på plass med et spesielt gjordsystem, som ikke fikserer bomjernet bak skulderbladet. Salen har en bred kanal for å gi hesten maksimal bevegelsesfrihet i ryggraden, uten at salen glir frem. Samtidig får rytteren en svært tett kontakt med hesten.

D1 Iceland er utviklet for islandshestryttere, og har et litt mer åpent sete enn den vanlige D1-salen. Men salen går fint an å bruke på alle hesteraser, og til alle typer dressur og gangartsridning.

Dette er en kort sal som kan legges langt frem uten å forstyrre hestens skulderbevegelser, takket være de helt unike D1-panelene.

Denne salen kommer også i en modell med X-paneler.

Lær: Kalveskinn

Farger: Sort eller mørkebrun

Sete: 16, 17, 18

Bomvidde: S (opp til 32), M (33-34), L (fra 35)

Kappe: Dobbel

Kappebredde: Standard, +2

Kappelengde: XS til XXL (M er standard)

Paneler: Ull

Vekt: 6,5 kg

Prestiges saler har justerbar bom, det vil si at bomvidden kan endres flere størrelser både frem og tilbake hos salmaker. Det er også mulig å justere ullstoppen.

Det er livstidsgaranti på bommen (gjelder ikke ved fall), og 2 år på øvrige deler på salen.

Fra 41799,-
Beskrivelse

Dersom du bestiller salen her i nettbutikken må du skrive i kommentarfeltet hvilken farge, størrelse og kappe du ønsker utfra valgene over.

Er du usikker på hva du skal velge, eller ønsker mer informasjon om salen kan du gjerne ta kontakt med oss på sal@skoies.no.

Skoies har også et tilbud om saltilpassing, der vi reiser ut til sentrale deler i Sør-Norge for å hjelpe deg med å finne riktig sal eller tilpasse den du har. Du kan lese mer om dette på våre salsider.

I tillegg har vi et eget salverksted, slik at vi kan hjelpe deg med eventuelle bomendringer eller justering av stoppen på salen.

Leveringstid: Dette er ikke en modell vi vanligvis har på lager, leveringstiden er derfor 8-10 uker.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr 03767143
Merke Prestige
Front varenummer 1719821702-EQL
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omPrestige D1 Iceland
Vurdering