Online saltilpassing

Online saltilpassing

Noen ganger er det vanskelig å få til en salsjekk i stallen. Enten fordi det haster og man ikke har tid til å vente på at vi skal komme ut, eller at man bor i et område som ligger utenfor der vi vanligvis kjører ut.

Vi har derfor lagt opp online saltilpassing slik at du sender oss bilder og film av hesten og salen din. Ønsker du online saltilpassing kan du kontakte oss etter at du har sett denne filmen som du finner link til her

Slik bestiller du online saltilpassing:

1. Fyll ut dette skjemaet, slik at vi får opplysningenen vi trenger om deg og hesten din.

2. Vipps 1000 kroner til vårt Vippsnummer 506921. Merk med Online saltilpassing, ta en skjermdump av kvitteringen, og legg den sammen med bilder/film av hesten og salen.

3. Vi trenger følgende bilder/film av hesten din. Sørg for at hesten står på et flatt underlag, og mest mulig parallelt med beina. (Viktig at du filmer/tar bilder en plass det er lyst så det blir god kvalitet på film/bilder)

Uten sal:

1. Rett fra siden.

2. Fra oversiden bakfra.

3. Foran, slik at man ser mest mulig av skuldrene på begge sider.

Med sal:

4. Rett fra siden, uten sjabrak, med strammet gjord og stigbøylene hengende ned.

5. På skrå forfra, slik at man ser hvordan salen ligger over skulderen.

6. Fra oversiden forfra, så man ser forsvisselen og manken.

7. Bakfra.

8. Hesten under ridning i skritt, trav og galopp, på volte og langside.

4. Sjekk hvor mange fingre du får mellom manke og bom uti ride økten, og skriv dette ned. Vi ønsker også å vite om salen pleier å skli fremover eller bakover mens du rir, eller om den ligger stille. Gjerne om den pleier å skli til høye eller venstre.  Og eventuelle andre utfordringer du har med salen eller hesten.

5.Send alt dette (Skjermdump av kvittering, bilder, film og notater) på mail til sal@skoies.no. Dersom du har problemer med at filene blir for store, kan du sende bildene/filmene via for eksempel WeTransfer, og notatene i en egen mail. Vi ser på materialet du har sendt oss så raskt som mulig. Vær oppmerksom på at det kan ta et par dager dersom vi er ute på saltur når vi mottar det. Når vi har gått gjennom materialet, gir vi deg en skriftlig tilbakemelding på mail. Dersom salen ikke ligger optimalt vil vi komme med forslag til hvordan den kan justeres enten med pad, eller om den bør inn til salmaker for justering av bom/stopp. I noen tilfeller ber vi om ytterligere informasjon/film/bilder.

Dersom salen trenger justeringer, har vi egen salmaker som kan utføre dette arbeidet. Du kan lese mer om det her.