Kraiburg Belmondo Classic Gummimatter

Praktiske gummimatter som kan brukes både i stallen og til gym/trening!

Disse gummimattene har et allsidig bruksområde. Man kan bruke dem inne i boksen til hesten for at den skal få et lunere og mykere underlag, da i kombinasjon med flis som suger opp fuktigheten. På denne måten får hesten økt komfort, og man sparer penger og arbeid ettersom man ikke trenger å bruke like mye strø.

Man kan også bruke gummimattene i stallgang og stellespilt for å få et lyddempet, mykt og stødig underlag. Mattene har antiskli overflate slik at de ikke blir glatte å gå på.

Mattene er også populære på treningssentre og gym. Det gir et godt, støtdempende underlag spesielt når man trener med vekter. Mattene er holdbare, og tåler godt at vekter og manualer faller ned på dem. Det gir et stabilt og støtdempende underlag å trene på. Vår tilbakemelding fra kunder som bruker dem til gym, er at de er mye bedre enn andre matter som selges til dette formålet. De er også rimeligere.

Kraiburg Belmondo Classic gummimatter leveres i størrelsen 1x1 meter, med klikksystem slik at du kan pusle dem sammen til akkurat den størrelsen du ønsker. Klikksystemet er helt tett, slik at du får en vanntett overflate. Prisen er per matte.

  • 18 mm tykke
  • 10 års garanti
  • 100% gummi av topp kvalitet
  • Vil ikke brekke eller revne
  • Antiskli designet for hester

Kontakt oss gjerne for mer informasjon. Vi gjør oppmerksom på at det er egne fraktpriser på dette produktet.

649,-
Beskrivelse

Slik monterer du mattene:

 

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr020302840100
MerkeKraiburg
Front varenummer78945
StørrelseS/M
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omKraiburg Belmondo Classic Gummimatter
Vurdering