Glinkowski Spider Light og Spider Ultralight

Glinkowski Spider-Light og Spider Classic, Dressurvogn

Dette er en Dressur vogn fra Glinkowski som blir brukt av mange internasjonale kusker særlig i enbett og par klasser.
Det er en vogn som presenterer seg godt og er er god å stabil å kjøre med.Den er med hånd smidde bladfjærer.
Den har en vekt fra ca 160kg + alt etter hva en ønsker av utstyr på den.Husk at vekta endre seg med valg ekstra utstyr(bremser,større hjul osv.)
Standard leveres den med: Hjul 80x100 eller 90x110 Sporbredde 138 cm Bladfjæring Brems bak Lær imitasjon på seter osv.
Lakkkert i farge valg etter eget ønske(RAL-Kode) og/eller med tre skjermer/frontplate lakkert (instain) utstyr for en hestan fåes ialt fra enbett til par og spann(firespann).
Prisen endrer seg også i forhold til hvor mange heste de blir bygd til. Vi bygger også disse vognene til forskjellige typer ponnier.
Ekstra utstyr som kan bestilles: Bremser foran Kransbrems på pedal/og eller hjul.
Smal foraksel 128 cm bredde Forsinket sving Type drag(teleskop,vanlige dressur drag,dråpe drag)

46799,-
Beskrivelse
Dette er en Dressur vogn fra Glinkowski som blir brukt av mange internasjonale kusker særlig i enbett og par klasser. Det er en vogn som presenterer seg godt og er er god å stabil å kjøre med.Den er med hånd smidde bladfjærer.Den har en vekt fra ca 160kg + alt etter hva en ønsker av utstyr på den.Husk at vekta endre seg med valg ekstra utstyr(bremser,større hjul osv.) Standard leveres den med: Hjul 80x100 eller 90x110 Sporbredde 138 cm Bladfjæring Brems bak Lær imitasjon på seter osv. Lakkkert i farge valg etter eget ønske(RAL-Kode) og/eller med tre skjermer/frontplate lakkert (instain) utstyr for en hestan fåes ialt fra enbett til par og spann(firespann).Prisen endrer seg også i forhold til hvor mange heste de blir bygd til. Vi bygger også disse vognene til forskjellige typer ponnier. Ekstra utstyr som kan bestilles: Bremser foran Kransbrems på pedal/og eller hjul. Smal foraksel 128 cm bredde Forsinket sving Type drag(teleskop,vanlige dressur drag,dråpe drag)
Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nrSpider-1
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omGlinkowski Spider Light og Spider Ultralight
Vurdering
Spørsmål og svar