Kentucky Sheepskin Air belegg - Brun

Kentucky Sheepskin Air Belegg- Brun

Kentucky senebeskyttere med saueskin gir hesten den maksimal beskyttelse samtidig som de hindre gnagsår på sensitiv hud.

På Fjernlager
Kun igjen
Art. nr
02738170
Fra 1499,- 1199,-
Beskrivelse

Senebeskytterne er ekstremt lette, men et sterk TPU skall for å beskytte mot støt og slag. Rundt senene og kodene er de forsterket med d3o støtdempende molekyler for maksimal beskyttelse.

Laboratorietester har vist at beleggene absorbere mer enn 50% bedre enn noen andre belegg på markedet, med evnen til å dispergere et hardt slag ekvivalent med det som faktisk vil knekke et menneskeben. Festes med 2 stk. justerbare elastiske remmer med “quick-release” funksjon.

Beleggene har i området rundt senen intelligente ventilasjonshull for å hindre hestebein og sener over-oppvarming. Saueskinn fôret er også pustende og gir god demping mot huden.

D3o er en patentert teknologi som kombinerer forbedret kjemi, engineering og design for å gi den beste støtdemping og støtbeskyttelse. D3o er mykt for å gi maksimal fleksibilitet under normale forhold, men blir hardt ved slag for å absorbere energi og gi beskyttelse. Etter slag blir d3o umiddelbar myk til sin fleksible tilstand.

 Dette er en bestillingsvare, så noe lengre leveringstid må påberegnes.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr02738170
MerkeKentucky
Front varenummer1085-RS-
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omKentucky Sheepskin Air belegg - Brun
Vurdering