Kentucky Magnetiske Stall-Belegg

Fantastisk magnet-belegg for behandling av hevelser og hester med seneskader og leddproblemer 

  • Vikt og støtte mot stivhet og seneproblemer.
  • Patentert materiale bringer vitenskap til stallen.
  • Effektive, lett å vedlikeholde og lett å sette på.
  • Hjelper til med behandling og rask restituering.
  • Ikke invasiv restitusjonseffekt
  • Restitusjonsbelegg og fremmer avslapping.
Art. nr
053852110100
1599,-
Beskrivelse

Ideell for behandling av hevelser og for hester med kroniske leddproblemer og seneskader. Basert på Bekaert BEKINOX® teknologi, laget av BEKINOX® metallfiber som er vevd inn i stoffet. Påvirker de elektriske ladede partiklene i celleveggen, stimulerer blodsirkulasjon og har en beroligende virkning på nervesystemet.

Ønsker du å beskytte hestebeina når hesten står på stall, tilbyr de nye terapeutiske stallbeleggene fra Kentucky Horsewear sikkerhet og en lett løsning i stedet for bandasjering. Kentucky Horsewear Recuptex/Texishield Stallbelegg kombinerer fabrikkteknologi fra det 21. århundre med et anatomisk ytre, sammen med et bandasjeunderlag som kan fjernes, som puster og er laget av et intelligent materiale kalt Recuptex.

Er laget av *Inox yarn ( rustfritt stål fiber) som aktiverer de magnetiske feltene i kroppen med EMI (Electromagnetic Interference) skjold og har også varmeledende fiber, som har et vidt spekter av restituerende egenskaper på kroppen, som f.eks. å påvirke de elektriske ladede partiklene i celleveggen og stimulering av blodsirkulasjon gjennom infrarød varme tilbake til hestens bein, som også vil øke oksygenstrømmen.

Dette i sin tur kan bidra med restitusjon og helbredelsesprosessen i kroppen, samt oppmuntre til avslapping gjennom hestens nervesystemet. Pustende neopren gir bevegelsesfrihet og de robuste borrelåsene gir mulighet for en sikker passform, men er raske og enkle å sette på og ta av.

Både bandasjeunderlag og belegg kan vaskes i maskin på 30 grader, uten å redusere deres effektivitet eller ytelse. * Inox garn er laget av Bekaert, en av de største belgiske selskapene som spesialiserer seg på rustfritt stål. De har over 28 000 ansatte, og har en omsetning på 4,6 milliarder euro. Det forsikrer kunder om soliditeten bak teknologien.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr053852110100
MerkeKentucky
Front varenummers_1060_KentuckyMagneticStableBootsRecuptex
StørrelseS/M
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omKentucky Magnetiske Stall-Belegg
Vurdering