Kentucky Magnetic Dekken Recuptex

Kentucky Magnetic Dekken Recuptex

Et av de første produktene i Kentucky Horsewear-serien var den magnetiske stabile stallbandasjen Recuptex. Det er et meget vellykket produkt med veldig høy kundetilfredshet, og derfor bestemte Kentucky seg for å utvikle Magnetic Rug Recuptex.

Fra 2639,-
Beskrivelse

Dette teppet bruker den samme Recuptex stoffteknologien som har vist seg å være topp moderne.

Basert på Bekaert BEKINOX®-teknologien * inneholder de det fineste Inox-garnet (en rustfritt stålfiber) som er vevd inn i stoffet. Det skaper et faraday bur som gjenspeiler magnetfeltene som er opprettet i hestens kropp. Bevaring av disse feltene stimulerer blodsirkulasjonen og oksygenstrømmen. Det akselererer også utvinningsprosessen i et naturlig beskyttende miljø.

Teppet er laget av et veldig sterkt nettingstoff som kan brukes både om sommeren og om vinteren i kombinasjon med andre tepper. Det er ideelt å bruke før og etter ridning for å få hestemuskulaturen til å slappe av. Den kan lett bli liggende på hesten over natten. Vi foreslår å bruke teppet en time for å starte og gradvis øke mengden timer på hesten de neste par dagene, slik at han kan tilpasse seg den kriblende effekten den kan gi.

Maskinvaskbar ved 30 °, ingen tørketrommel

OBS: Leveringstid kan oppstå

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr04201347
MerkeKentucky
Front Varenummers_1590-RS
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omKentucky Magnetic Dekken Recuptex
Vurdering
Spørsmål og svar