Ny

Kentucky Air Tendon & young bakbensbelegg- brun

Kentucky Air Tendon & young bakbensbelegg- brun

Størrelse full

Nå har du muligheten til å kjøpe Kentucky Air Tendon Frambensbelegg og young horse bakbensbelegg til pakkepris!

Art. nr
028095340100
1949,- 1559,-
Beskrivelse

Nå har du muligheten til å kjøpe Kentucky Air Tendon Frambensbelegg og young horse bakbensbelegg til pakkepris!

Kentucky Air Senebeskyttere er formet anatomisk for å passe hesten ben best mulig og mest mulig komfortabelt, samtidig som de beskytter bena.
Senebeskytterne har D3O systemet bak på beleggene som gir mest optimal beskyttelse mot slag. 

Materialet er lett, formbart og svært støtsabsorberende. Når materialet blir utsatt for slag stivner den til og beskytter hestens ben på en imponerende måte.
Det er ventilasjon i beskytterne som sørger for å holde hestens ben luftige og kalde. De er lette å tilpasse og feste med den vertikale borrelåsen.

Kentucky Young Horse er et praktisk bakbeinsbelegg for optimal beskyttelse under sprang, bakarbeid og tur. Denne utgaven er godkjent for unghestklasser. Men kan også brukes i alle andre sprangsklasser for hest og ponni. Et mykt, smidigt og komfortabelt belegg, som likevel gir god beskyttelse på grunn D3O teknologien. Belegget har bred borrelås lukning for enkel tilpasning. Kommer i en str, som svarer til cob/full. Et innovativt belegg, som benytter seg av den nyeste teknologien på markedet. På de mest slagutsatte områdene har belegget et innlegg med D3O beskyttelse. Et høyteknologisk materiale, som er mykt og fleksibelt, men som hardner ved slag og gir beskyttelse når det trengs. Molekylene finner umiddelbart tilbake til sin opprindelige tilstand etter slaget og materialet føles igjen mykt.

 

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr028095340100
MerkeKentucky
Front varenummerRS1045+1064 SETT
StørrelseOS
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omKentucky Air Tendon & young bakbensbelegg- brun
Vurdering
Andre så også på
Mer fra Kentucky