Hrimnir Pro

Hrimnir Pro har vært på markedet siden 2008, og er godt likt av en rekke ryttere. Den har et medium dypt sete, passer til alle ridestiler og gir rytteren frihet til å komme i en balansert sits. Knestøttene ligger under kappene for ekstra komfort, og gir god støtte slik at beina ligger i ro.

Kappene har dobbelt lag med lær, noe som gjør dem myke og fleksible. De gir også et godt grep. Setet har et lag BayFlex-skum, som er svært komfortabelt og er et godt valg for blant annet distanseryttere.

Bommen og panelene på denne salen er designet slik at hesten kan bevege seg fritt og vekten fordeles godt. Latexpanelene former seg etter hesten under bruk, og nullstiller seg etterpå. Dette gjør at salen fint kan brukes på flere hester, og at salen holder seg symmetrisk.

Gjordsystemet og balansestroppen gir god stabilitet. Salen har en ekstra gjordstropp, slik at man kan feste en enkel gjord foran den vanlige gjorden. Dette brukes gjerne for å gi mer stabilitet til ubalanserte hester eller ryttere.

Hrimnir Pro har utskiftbare bomjern, som du ved å følge seks enkle steg kan bytte selv. Dermed kan du justere salen dersom hesten skulle forandre seg.

Salen er laget av det beste læret som er på markedet i dag, det er vegetabilsk farget. Den prosessen gir et lær som holder svært godt på fargen, og det gjør læret svært mykt og godt.

Man kan velge mellom setestørrelse 16,5", 17", 17,5" og fargene svart eller brun.

Salen leveres med medium-vidt bomjern, ekstra bomjern kan bestilles i tillegg.

Les mer om:

Fra 27900,-
Beskrivelse

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, eller ønsker mer informasjon om salen kan du gjerne ta kontakt med oss på sal@skoies.no.

Skoies har også et tilbud om saltilpassing, der vi reiser ut til sentrale deler i Sør-Norge for å hjelpe deg med å finne riktig sal eller tilpasse den du har. Du kan lese mer om dette på våre salsider.

I tillegg har vi et eget salverksted, slik at vi kan hjelpe deg med eventuelle bomendringer eller justering av stoppen på salen.

Leveringstid: Vi har en demosal, og skaffer nye saler på bestilling. Leveringstiden er 2-8 uker.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr05809993
MerkeHrimnir
Front varenummer12012-hrimnir
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omHrimnir Pro
Vurdering