Ny

Hrimnir Master

Hrimnir Master er utviklet i samarbeid med rideinstruktørene på universitetet Hólar, og er svært populær blant studentene. Det dypet setet og de gode knestøttene hjelper rytteren til en korrekt sits, slik at man kan finjustere hjelperne og korrigere balansen.

Denne salen passer til en rekke ulike ryttere, men kanskje spesielt til dem som ønsker å trene dressurøvelser og konkurranseryttere. Knestøttene ligger utenpå kappen for å gi ekstra støtte, og støtter i hovedsak låret mer enn kneet. Plasseringen gjør at denne salen er spesielt godt egnet for ryttere med lange bein.

Salen har enkeltlær, som er sterkere og mer holdbart enn dobbelt lær. BayFlex-laget i setet gjør salen svært komfortabel for rytteren.

Bommen og panelene på denne salen er designet slik at hesten kan bevege seg fritt og vekten fordeles godt. Latexpanelene former seg etter hesten under bruk, og nullstiller seg etterpå. Dette gjør at salen fint kan brukes på flere hester, og at salen holder seg symmetrisk.

Gjordsystemet og balansestroppen gir god stabilitet. Salen har en ekstra gjordstropp, slik at man kan feste en enkel gjord foran den vanlige gjorden. Dette brukes gjerne for å gi mer stabilitet til ubalanserte hester eller ryttere.

Hrimnir Pro har utskiftbare bomjern, som du ved å følge seks enkle steg kan bytte selv. Dermed kan du justere salen dersom hesten skulle forandre seg.

Salen er laget av det beste læret som er på markedet i dag, det er vegetabilsk farget. Den prosessen gir et lær som holder svært godt på fargen, og det gjør læret svært mykt og godt.

Man kan velge mellom setestørrelse 17" og 17,5" i fargen svart.

Salen leveres med medium-vidt bomjern, ekstra bomjern kan bestilles i tillegg.

Les mer om:

Art. nr
05809991
Fra 30900,-
Beskrivelse

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, eller ønsker mer informasjon om salen kan du gjerne ta kontakt med oss på sal@skoies.no.

Skoies har også et tilbud om saltilpassing, der vi reiser ut til sentrale deler i Sør-Norge for å hjelpe deg med å finne riktig sal eller tilpasse den du har. Du kan lese mer om dette på våre salsider.

I tillegg har vi et eget salverksted, slik at vi kan hjelpe deg med eventuelle bomendringer eller justering av stoppen på salen.

Leveringstid: Vi har en demosal, og skaffer nye saler på bestilling. Leveringstiden er 2-8 uker.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr 05809991
Merke Hrimnir
Front varenummer 13011-hrimnir
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omHrimnir Master
Vurdering
Andre så også på
Mer fra Hrimnir