Worlds Best Hoof Oil - hovolje 1 liter

Hovolje som beskytter hoven fra å tørke ut om sommeren og regulerer fuktigheten høst og vinter, bekjemper bakterier og opprettholder en god hovhelse.

På lager
Kun 2 igjen
Art. nr
02033834
Fra 649,- 519,-
Beskrivelse

Worlds Best Hoof Oil er en 100% ekte, ren og ufortynnet hovolje med bare naturlige ingredienser som har blitt testet og brukt i over 50 år. Med fem naturlige oljer og vitaminer som absorberes raskt inn i hoven, og fremmer sunne høver. Ideel for alle type hesteraser som krever en sunn, sterk og vekstrik hov.

Spesiell formula som beskytter hoven fra å tørke ut om sommeren og regulerer fuktigheten høst og vinter. Bekjemper bakterier, opprettholder god hovhelse og lukker sprekker. Tilsatt bla Stockholm tjære som er fri fra petrokjemikalier og silikon. En sammensettning som gjør at hoven fortsatt "puster" og gir den en beskyttende hinne. God olje for problemhøver, kan øke vekst med 30%.

Dokumenterte egenskaper, og er anbefalt av hovslagere, veterinærer og barfottrimmere verden over. Inneholde kun 100% rene oljer som Neatsfoot (genuine), Stockholm Tjær (ikke petrokjemisk eller sammensatt), Saligari Olje, eucalyptus olje. Oljen er ufortynnet og inneholder ikke andre ”fyllstoffer”.

  • 100% ekte og ren ufortynnet olje
  • 5 naturlige oljer og vitaminer
  • Absorberer raskt inn i hoven
  • Bekjemper bakterier
  • Opprettholder god hovhelse
  • Regulerer fuktigheten

Selges i 250 ml, 500 ml og 1 liter.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr02033834
MerkeHeimer
Front varenummer223000-He-1000ml
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omWorlds Best Hoof Oil - hovolje 1 liter
Vurdering