Hrimnir Elite

Hrimnir Elite

Hrimnir Elite er den nyeste modellen fra Hrimnir, og er utviklet i samarbeid med en rekke trenere på Island. Blant annet Þórarinn Eymundsson og Ásmundur Ernir Snorrason. Målet var å lage en sal som er svært komfortabel både for hest og rytter, og som hjelper rytteren til å få en balansert sits tett på hesten.

Salen har en klassisk design med det dypeste punktet midt i setet, og knestøtter som både er komfortable og støtter rytteren. De er plassert på utsiden av kappen. Salen har en bred kanal, som bidrar til god vektfordeling.

Panelene har BayFlex Foam som former seg etter hesten ved bruk, og går tilbake til sin opprinnelige form etterpå. Dette gjør at salen gjerne kan brukes på flere forskjellige hester, og den vil alltid holde seg symmetrisk. Materialet gir en god støtdemping mot hestens rygg.

Hrimnir Elite har utskiftbare bomjern, som du ved å følge seks enkle steg kan bytte selv. Dermed kan du justere salen dersom hesten skulle forandre seg.

Salen er laget av det beste læret som er på markedet i dag, det er vegetabilsk farget. Den prosessen gir et lær som holder svært godt på fargen, og det gjør læret svært mykt og godt.

Man kan velge mellom setestørrelse 16,5", 17", 17,5".

Salen leveres med medium-vidt bomjern, ekstra bomjern kan bestilles i tillegg.

Les mer om:

  

Þórarinn Eymundsson

Ásmundur Ernir Snorrason (konkurranserytter og trener, representerte Island under VM i 2017 i firgang):

"Hrimnir Elite gir rytteren god støtte og hjelper til å få en god sits. Salen tilpasser seg svært godt til hestens rygg, og gir en tett kontakt mellom hest og rytter."

 

Fra 36999,-
Beskrivelse

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, eller ønsker mer informasjon om salen kan du gjerne ta kontakt med oss på sal@skoies.no.

Skoies har også et tilbud om saltilpassing, der vi reiser ut til sentrale deler i Sør-Norge for å hjelpe deg med å finne riktig sal eller tilpasse den du har. Du kan lese mer om dette på våre salsider.

I tillegg har vi et eget salverksted, slik at vi kan hjelpe deg med eventuelle bomendringer eller justering av stoppen på salen.

Leveringstid: Vi har en demosal, og skaffer nye saler på bestilling. Leveringstiden er 2-8 uker.

 

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr 04786440
Merke Hrimnir
Front varenummer 13013-hrimnir
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omHrimnir Elite
Vurdering