Prestige Synchrony Sprangsal

Prestige Synchrony

Bommen er "unisex", den er revlosjonerende og skrukturelt innovativ med  ”COCCYX-PROTECTION-SYSTEM” (CPS), en ny geometrisk formel med injisernede membran, med ulike nivå av støtdemping. Et konsept som er utformet for å beskytte sittebenet, halebenet og ryggen. 

Den fremste delen av bommen ved manken er bredere enn på andre saler, for å gi økt manke- og trapeziumfrihet, som tillater hesten å bevege seg uten begrensninger i alle tre gangarter og også i spranget.

Bomspissene er flyttet noe bakover for å la rytteren legge salen lenger frem uten at salen trykker på bogbladene. Rytterens posisjon hanver dypt ned i salen for å gi en følelse av å være nære hesten, uten å blokkere dens bevegelser. 

Kortere og anatomisk formede paneler som gir en bredere kontaktflate, som innebærer at rytterens vekt fordeles på en større flate. 

LES DETTE:

OBS: Skriv i kommentarfeltet hvordan du ønsker salen, med alle punkter.

Bomstr, kappe & farge.

Ønsker du mer informasjon om denne salen? Ta gjerne kontakt med oss. 

 

Fra 50599,-
Beskrivelse

Tekniske detaljer:

For å finne optimal størrelse for hest og rytter anbefales måltaking av hesten og rytteren før bestilling.

Farger: Sort eller Tobacco

Sete: 16,5", 17,5" eller 18,5"

Kapper: Xs, S, Standard, L, XL eller XXL

Støtter: S eller M

Kan også skaffes i Lux lær, her vil det tilkomme et tillegg i pris, ta kontakt for oppdatert pris på Synchrony Lux. 

Vekt: ca 5,7 Kg

Pleie:

Alle saler bør pusses før bruk. Salen har et voks lag når den sendes fra fabrikken for å holde seg best mulig når den henger i butikken. Salen bør derfor renses med salsåpe og settes inn med en god lærbalsam før bruk.

Saler skal pusses regelmessig.

Når salen ikke er i bruk bør den henge på en salhenger med saltrekk på. Bruk gjerne stigbøyleposer for å skåne kappene fra skitt. Gjorden bør aldri legges over salens sete.

Om rytteren stiger opp fra bakken vil salen trekkes skeiv over tid. Dette er ikke reklamasjonsgrunn. Der bør alltid benyttes oppstigningskrakk både av hensyn til salen og hesten.

Alle saler før ha sjekk av salmaker 1-2 ganger i året. Hester endrer fasong og saler setter seg etter hesten. Ofte er det bare små justeringer, som er nødvendig. Dette er å betegne som vanlig service/vedlikehold av salen.

Måleguide:

Kjøpsbetingelser:

Prestige hjemmeside:

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr04504233
MerkePrestige
Front Varenummer17192451732-EQL
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omPrestige Synchrony Sprangsal
Vurdering
Spørsmål og svar