Geysir Pad islandshestsal

Dette er en utrolig myk og bomløs islandshestsal, som gir rytteren et godt grep, trygg posisjon og utrolig tett kontakt med hesten.

Salen har et kort og fast bomjern som sikrer at salen alltid går klar av manken. Panelene er i gelfoam, som føles mykt for hesten men som likevel er fast nok til å holde ryggraden fri for trykk. Bred kanal for ekstra komfort.

Salene er produsert med en åpen twist og brede, korte paneler. Dette gir hesten plass og mulighet til å runde ryggen og jobbe korrekt gjennom ryggen sin så den kan utnytte sitt fulle gangartspotensial.

Setet har ekstra gelfoam for å gi rytteren ekstra komfort. Det er balansert, og setter rytteren i en korrekt og loddrett posisjon. Setet har også en markert for- og baksvissel som gjør at rytteren sitter trygt. Knestøttene gir støtte, uten å låse rytteren fast.

Salen har latexpaneler som former seg etter hesten, og nullstiller seg etter bruk.

Denne salen passer de fleste typer islandshester, ettersom den er svært fleksibel. Det er ikke mulig å skifte bomjern.

Man kan velge mellom 17" og 17,5" sete.

Fra 10900,-
Beskrivelse

Er du usikker på hva du skal velge, eller ønsker mer informasjon om salen kan du gjerne ta kontakt med oss på sal@skoies.no.

Skoies har også et tilbud om saltilpassing, der vi reiser ut til sentrale deler i Sør-Norge for å hjelpe deg med å finne riktig sal eller tilpasse den du har. Du kan lese mer om dette på våre salsider.

I tillegg har vi et eget salverksted, slik at vi kan hjelpe deg med eventuelle bomendringer eller justering av stoppen på salen.

Leveringstid: Vi prøver å ha de mest solgte størrelsene av denne salen på lager, om ikke er leveringstiden 2-10 uker.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr03766387
MerkeGeysir
Front varenummerGeysir-pad2
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omGeysir Pad islandshestsal
Vurdering