Wellensteyn

 Wellensteyn ble stiftet i 1952 i Hamburg, Tyskland, av Adolf Wuttke. Wellensteyn laget opprinnelig mekaniske instrumenter designet til bruk undervann i Nordsjøens harde forhold. Wuttke innså at hans kunder, teknikkere og andre arbeidere ombord ulike skipsverft i Tyskland hadde bruk for solide, vann avstøtende arbeidsklær. Han utviklet derfor  en sjødyktig, slitesterk, vokset seilduk som kunne brukes til å gi Wellensteyns klær en overlegen holdbarhet, også for dem som ble utsatt for sjøens røffe forhold.

Thomas Wuttke laget med dette en ny generasjon av fremragende jakker. Design har utviklet seg til «en fusjon av funksjonalitet og mote». Produktenes innovative funsjonalitet og design har gjort dem til en av verdens største og mest kjente jakkeprodusenter. Wellensteyn ble i 2015 rangert som tredje beste mote merke i Tyskland, kun slått av Hugo Boss og Bogner

Vi forsøker å lagerføre de mest solgte størrelsene og modeller fra Wellensteyn. Jakkene er produsert på en nordisk mal når det kommer til størrelser. 

Alle modeller og farger kan bestilles hos oss. Se Wellensteyns store ut valg her: https://www.wellensteyn.com/ og send mail til post@skoies.no for å bestille. Jakkene finnes på lager hos Wellensteyn i de farger og størrelser som vises som sorte på hjemmesiden. Vises størrelsen som grå med strippete kant er den dessverre utsolgt. 

1 element

per side
Angi synkende retning
  1. Wellensteyn Molecule Herre Steelblue Ny
    Wellensteyn Molecule Herre Steelblue
    Fra 1919,- Før 3199,-

1 element

per side
Angi synkende retning