Ny

Equine Fusion Trekking Jogging shoe

Equine Fusion Trekking Jogging shoe

Selges i størrelsene 7-16 i Regular og Slim

Selges enkeltvis

Den viktigste fordelen for Trekking hovsko er den bemerkelsesverdige bredden av bruksområder inkludert terrengkjøring og hopping.

Trekking joggesko er myk og fleksibel, akkurat som alle andre Equine Fusion joggesko. Trekkingskoen består av den velkjente All Terrain-sålen med unik slitebanedesign som gir utmerket grep med et optimalt gjennombrudd, god demping og stabilitet. Den øvre delen av Trekking har et pustende og raskt tørkende materiale. Materialet gir også slitasje- og skråstandsmotstand som hjelper til å beskytte mot skraper, skrubber og skader. Sammen med en hælkonstruksjon som muliggjør ubegrenset naturlig bevegelse av hoven.

 

Link til måleguide: https://www.eqfusion.com/measurement-guide 

Info fra produsent:https://www.eqfusion.com/products/trekking

Presentasjonhttps://eqfu-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/sven_erik_eqfu_no/Ei7nU31koe5Lml1Vm4WKXWcBzbD9Ioj5VvJSYNjPHmpkBQ?e=gI17On

Art. nr
05015872
Fra 999,-
Beskrivelse

Lett å bruke:Enkelt å åpne skoen bredt, legg skoen på hoven.Intuitiv låsemekanisme med tobåndslåsing

Passform:Den øverste delen gjør den tilpasningsdyktig for klover med merkelig form, form eller vinkler.Denne modellen kan være egnet for hester med en tydelig naturlig vribevegelse som kan føre til vridning.Den øvre delen består av en tobånds låsemekanisme.

Bli på:På grunn av den tilpasningsdyktige overkanten og festesystemet kan du feste skoen tett rundt hoven for å holde deg på.Skoen kan brukes til valgdeltagelse i paddock / felt.

Komfort:Den konstruerte fleksible og elastiske joggesko gjør at hoven kan synke ned i gummisålen og gjør at hoven får full kontakt med sålen og bakken for å sikre naturlig blodstrøm og hovfunksjoner.Den øvre delen er myk og behagelig for hesten.Pustende og raskt tørkende materiale.

Grep:Stud kit basic kan installeres (med tilleggsbruk av dempepute)Mengden av grep vil endre seg hvis overflaten er våt. Vurder alltid sikkerhet for hest og rytter angående våte / tørre overflater.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr 05015872
Merke Equine Fusion
Front varenummer EquineFusion_Trekking_jogging_
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omEquine Fusion Trekking Jogging shoe
Vurdering
Mer fra Equine Fusion