Ny

Equine Fusion Recovery shoe_Rød

EQUINE FUSION Recovery shoe

Leveres i rødt og sort

Selges i par.

Leveres kun i Regular størrelse 7-16

En hov sko anbefalt for både rehabillitering og transport.

Restitusjonsskoen består av den kjente All Terrain-sålen med en unik slitebanedesign som gir utmerket grep med et optimalt gjennombrudd, god demping og stabilitet. Den øvre delen er et vanntett elastisk neoprenemateriale. Vanntett glidelås og elastisk stropp sammen med en hælkonstruksjon som muliggjør uhindret naturlig bevegelse av hælene.

Den konstruerte fleksible og elastiske skoen gjør at hoven kan synke ned i gummisålen og gjør at hoven får full kontakt med sålen for å sikre naturlig blodstrøm og hovfunksjoner.

Restitusjonssko er ideell for hesten din i en rehabiliteringsperiode eller som lider av problemer med underekstremitet / hov som laminitt, hovfølsomhet, abscesser, medisinsk behandling osv.

 

Link til måleguiede: https://www.eqfusion.com/measurement-guide

Presentasjons video :https://eqfu-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/sven_erik_eqfu_no/Ei7nU31koe5Lml1Vm4WKXWcBzbD9Ioj5VvJSYNjPHmpkBQ?e=gI17On

Art. nr
05015765
Fra 1799,-
Beskrivelse

Lett å bruke:

Lett å åpne skoen bredt, legg skoen på hoven

Elastisk neopren med glidelås og elastisk stropp for å stramme.

Lett å ta av.

Passform:

Den elastiske øvre delen gjør den tilpasningsdyktig for hoven med ulik form og vinkler.

Denne modellen anbefales for rehabilitering og transport.

Blir på:

På grunn av den tilpasningsdyktige overkanten og festesystemet kan du feste skoen tett rundt hoven for å holde deg på. · Skoen kan brukes til turnout i paddock / felt under rehabilitering.

Komfort:

Den konstruerte fleksible og elastiske skoen gjør at hoven kan synke ned i sålen og får hoven ha full kontakt med sålen for å sikre naturlig blodstrøm og hovfunksjoner.

Optimal tilpassning:

Den øvre delen er et vanntett elastisk neoprenmateriale. Vanntett glidelås og elastisk stropp sammen med en hælkonstruksjon som muliggjør hevingens ubegrensede naturlige bevegelse. · Den øvre delen er myk og behagelig for hesten.

Grep: 

Vår unike slitebanedesign gir deg utmerket grep. Mengden av grep vil endre seg hvis overflaten er våt. Vurder alltid sikkerhet for hest og rytter angående våte / tørre overflater

 

 

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr 05015765
Merke Equine Fusion
Front varenummer EquineFusion_recovery_rød
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omEquine Fusion Recovery shoe_Rød
Vurdering
Andre så også på
Mer fra Equine Fusion