Eques X

Eques X er utviklet i samarbeid med Sys Pilegaard, og har en revolusjonerende ny salbom med smal twist som bidrar til bedre passform. Den har et dypt sete som gir rytteren optimal støtte og en balansert og naturlig holdning.

Størrelsen og formen på knestøttene gir rytteren en god sits, og de er laget av myk latex som gir optimal passform til rytterens lår. Det myke kalveskinnet gir rytteren et godt grep.

Bommen på denne salen er fleksibel, og man kan enkelt endre bomvidden med utskiftbare bomjern. I panelene er det Eques trelags latexsystem, som tilpasser seg hver enkelt hest når du legger på salen for så å nullstille seg når du er ferdig med å ri. Latexen er av høy kvalitet, og blir ikke hard over tid. Det er også mulig å få denne salen med ullstopp.

Panelene er skåret ut i skulderområdet til hesten for å gi optimal bevegelsesfrihet.

Lær: Kalveskinn

Sete: 16", 16,5", 17", 17,5", 18"

Bom: C-jern, utskiftbart

Paneler: Latex eller ull

Fra 27900,-
Beskrivelse

Dersom du bestiller salen her i nettbutikken må du skrive i kommentarfeltet hvilken type panel du ønsker og størrelse på bomjern

Er du usikker på hva du skal velge, eller ønsker mer informasjon om salen kan du gjerne ta kontakt med oss på sal@skoies.no.

Skoies har også et tilbud om saltilpassing, der vi reiser ut til sentrale deler i Sør-Norge for å hjelpe deg med å finne riktig sal eller tilpasse den du har. Du kan lese mer om dette på våre salsider.

I tillegg har vi et eget salverksted, slik at vi kan hjelpe deg med eventuelle bomendringer eller justering av stoppen på salen.

Leveringstid: Vi prøver å ha de mest solgte størrelsene av denne salen på lager, om ikke er leveringstiden 2-10 uker.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr04161376
MerkeEques
Front varenummerES-0014
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omEques X
Vurdering