Eques Sella Plus

Sella Plus er en lekker islandshestsal med særdeles god passform. Den har et medium åpent sete som gir rytteren mulighet til å justere sin posisjon i salen. Man får en balansert sits uten at man føler seg låst i salen.

Knestøttene er medium store, og noe fremskårne. Det gir litt bedre plass enn i de andre modellene, for eksempel til ryttere med runde lår eller lange bein. Det myke kalveskinnet av topp kvalitet gir rytteren et godt grep i salen.

Bommen på denne salen er fleksibel, og man kan enkelt endre bomvidden med utskiftbare bomjern. I panelene er det Eques trelags latexsystem, som tilpasser seg hver enkelt hest når du legger på salen for så å nullstille seg når du er ferdig med å ri. Latexen er av høy kvalitet, og blir ikke hard over tid. Det er også mulig å få denne salen med ullstopp.

Lær: Kalveskinn

Sete: 16", 16,5", 17", 17,5", 18"

Bom: A-jern, utskiftbart

Paneler: Latex eller ull

 

 
Art. nr
03766847
Fra 26900,- 21520,-
Beskrivelse

Dersom du bestiller salen her i nettbutikken må du skrive i kommentarfeltet hvilken type panel du ønsker og størrelse på bomjern

Er du usikker på hva du skal velge, eller ønsker mer informasjon om salen kan du gjerne ta kontakt med oss på sal@skoies.no.

Skoies har også et tilbud om saltilpassing, der vi reiser ut til sentrale deler i Sør-Norge for å hjelpe deg med å finne riktig sal eller tilpasse den du har. Du kan lese mer om dette på våre salsider.

I tillegg har vi et eget salverksted, slik at vi kan hjelpe deg med eventuelle bomendringer eller justering av stoppen på salen.

Leveringstid: Vi prøver å ha de mest solgte størrelsene av denne salen på lager, om ikke er leveringstiden 2-10 uker.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr03766847
MerkeEques
Front varenummerES-0003
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omEques Sella Plus
Vurdering