Eques Gold by Black Edition

Eques Gold er utviklet i samarbeid med Nils-Christian Larsen, og har et medium åpent sete med smal twist som gir mulighet til små justeringer av rytterens posisjon i salen.

Knestøttene er i SoftFoam, som er komfortable og gir en god rytteren en god sits. Denne salen gir rytteren en "straightened up seat". Det myke kalveskinnet gir rytteren et godt grep.

Panelene er noe bredere i bakkant av salen for å sikre optimal vektfordeling. I fremkant er de noe utskårne for å gi hesten god skulderfrihet.

Bommen på denne salen er fleksibel, og man kan enkelt endre bomvidden med utskiftbare bomjern. I panelene er det Eques trelags latexsystem, som tilpasser seg hver enkelt hest når du legger på salen for så å nullstille seg når du er ferdig med å ri. Latexen er av høy kvalitet, og blir ikke hard over tid. Det er også mulig å få denne salen med ullstopp.

 

Lær: Kalveskinn

Sete: 16", 16,5", 17", 17,5", 18"

Bom: C-jern, utskiftbart

Paneler: Latex eller ull

Fra 28900,-
Beskrivelse

Dersom du bestiller salen her i nettbutikken må du skrive i kommentarfeltet hvilken type panel du ønsker og størrelse på bomjern

Er du usikker på hva du skal velge, eller ønsker mer informasjon om salen kan du gjerne ta kontakt med oss på sal@skoies.no.

Skoies har også et tilbud om saltilpassing, der vi reiser ut til sentrale deler i Sør-Norge for å hjelpe deg med å finne riktig sal eller tilpasse den du har. Du kan lese mer om dette på våre salsider.

I tillegg har vi et eget salverksted, slik at vi kan hjelpe deg med eventuelle bomendringer eller justering av stoppen på salen.

Leveringstid: Vi prøver å ha de mest solgte størrelsene av denne salen på lager, om ikke er leveringstiden 2-10 uker.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr04161364
MerkeEques
Front varenummerES-0015
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omEques Gold by Black Edition
Vurdering
Mer fra Eques
 1. Eques Champion
  Eques Champion
  Fra 27900,-
 2. Eques Black Stigbøylereimer
  Eques Black Stigbøylereimer
  Fra 719,- Før 799,-
 3. Eques Step Up Hodelag
  Eques Step Up Hodelag
  Fra 1259,- Før 1399,-
 4. Eques Black
  Eques Black
  Fra 27900,-
 5. Eques Sella Plus
  Eques Sella Plus
  Fra 23900,-